Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Sos!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Sos!

Figyelt kérdés
Több hónapja szedek Dianne35 fogamzásgátlót semmi bajom nincs vele, eddig minden remekül ment. Egyszer elfelejtettem 3 napig beszedni, meg is jött a vérzésem. még volt kb 7 szem gyógyszer.. miután észrevettem hogy nem szedtem be bevettem kettőt, másnap is kettőt, utána egyet. de még maradt szem...azután elutaztam és otthon hagytam a gyógyszerem.. így megint nem szedtem be 3 napig.. az els kihagyáskor is sexeltem és most is... lehetek terhes?
2011. dec. 23. 23:39
1 2
 11/19 Macs1209 ***** válasza:
Te tudod, de a gyógyszer hormonokkal dolgozik, a túlzott hormonbevitel pedig késöbbiekben problémához vezethet.. amiket nem lehet visszacsinálni. És ne a barátnőd tapasztalatai alapján szedjed kettesével...
2011. dec. 23. 23:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ez nem valami cukorka, amit összevissza be lehet szedni, és nem is arra való, hogy Te beállítgasd, hogy mikor jöjjön meg... Vagy hormon/menstruációs problémákra írják fel, vagy pedig terhességmegelőzés céljából.

Első dolgodnak kellett volna lennie, hogy felhívod a nőgyógyászodat, hogy mit tegyél. Onnantól pedig az ő utasításait követni.

Így valószínűleg teljesen összezavartad a hormonrendszered. Nem tudhatod, hogy közben nem indult e meg az önálló termelés, nem történt e véletlenül ovuláció...

A másik dolog pedig, hogy ha nem jól szedted be, akkor alap, hogy csak óvszerrel szexel az ember...

Szerintem 2 héttel az első aktus után, aminél teherbe eshettél, tesztelj, aztán a következő utáni 2. hétnél is.

És SOHA többet ne csinálj ilyet!

Egy szemet elfelejteni valóban emberi dolog, bár velem 3 év alatt egyszer esett csak meg. De az megesik. Viszont 3 napit elfelejteni már nagy felelőtlenségre vall, nem csak a nem kívánt terhesség, hanem az egészségedre való kockázat vállalása szempontjából is. Ha ismered magad, hogy ilyesmire hajlamos vagy, akkor inkább ne szedj gyógyszert, mert nem csak terhesség lehet a következménye, hanem az is, hogy teljesen összeomlik a hormonrendszered és esetleg végül nem is lehet gyereked...

2011. dec. 23. 23:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Hogy lehet 3 napig elfelejteni bevenni?
2011. dec. 24. 00:00
 14/19 Macs1209 ***** válasza:
52%
lemerült a telefon és nem jelzett...
2011. dec. 24. 00:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, teljesen összezavarhattad a hormonháztartásodat, sőt még 1-2 ilyen akció, és meddő leszel. Gratulálok! Tényleg nem neked való a gyógyszer. Gumizzatok vagy no sex.
2011. dec. 24. 08:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Jobb ha csinálsz egy tesztet. Biztos ami biztos.
2011. dec. 24. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem értem a XXI. században hogy lehetnek nők ennyire felelőtlenek, és tudatlanok ??? Arra Neked is megvan az eszed, hogy sexelj...ezenkívül, meg mész a barátnőd után...csak gratulálni tudok..tehetséges vagy :)) Gondolom agysebész leszel :DD
2011. dec. 24. 21:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Issstenemmm gyakorin már mindenki csak a bunkózásra hajt, mert az a menő, nem az, hogy segítsenek..:D gratulálok, ha olvastátok volna fél év alatt most fordult elő először és nem is fog többet. megjött, szóval azt hiszem nincsen probléma, és ezek után nem is lesz, de egy tesztet venni fogok.
2011. dec. 25. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:
"Egyszer elfelejtettem 3 napig beszedni" "így megint nem szedtem be 3 napig" Akárhogy számolom-értelmezem, nem egyszer fordult elő, hanem rövid időn belül másodszor... A helyedben megnézetném magam, ez a rövid távú memóriazavar nem túl megnyugtató.
2011. dec. 25. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!