Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tolhatnám el menstruáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tolhatnám el menstruációm kezdetét?

Figyelt kérdés
gyógyszert szedek, még 4 bogyó van a mostani levélből. lehetséges, hogy úgy késleltessem, hogy szilveszterre ne jöjjön meg?
2011. dec. 23. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
ne akarj ilyen "beleavatkozni", főleg ne egy buli miatt.
2011. dec. 23. 21:05
 2/9 A kérdező kommentje:
nem kimondottan a szilveszter miatt...nincs kedvem ilyennel bajlódni ebben az időszakban. annak is örülnék, ha csak 2 nappal később jönne meg...
2011. dec. 23. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Ess teherbe! Ne félj, jó időre eltolja a menstruációd! ;)))
2011. dec. 23. 21:09
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot, mellőzném
2011. dec. 23. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha én megfázok, akkor általában 1 hetet késik..
2011. dec. 23. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát citromlével esetleg tolhatod egy kicsit talán, mert az összehúzza az izmokat. Amúgy tampon, és akkor nem zavar.
2011. dec. 23. 21:36
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy létezik tampon :D de gyógyszert szedek és úgy tudom, azzal is lehet késleltetni valahogyan. elolvastam a tájékoztatót, de nem volt egyértelmű. ezért olyanok válaszát várom, akik már csináltak ilyet, mert biztos léteznek ilyenek
2011. dec. 23. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom te milyen gyógyszert szedsz, én Lindynette-t.

Na és ha mondjuk fontos vizsga, állásinterjú van azon a napon mikor megjönne, akkor a következőt csinálom:

beszedem rendesen a 21 szemet, nekem pénteken fogy el, és másnap, vagyis szombaton elkezdem szedni a következő 21-et, nem hagyok ki 7 napot.

De úgyis lehet, hogy a következő levélből beszedsz 7-et, majd azután tartasz 7 nap szünetet. A megkezdett levelet tedd félre. Jól jön olyan esetekben, ha gyógyszerbevétel után hánynál vagy hasmenésed lenne.

Remélem segítettem.

Boldog karácsonyt és jó bulit szilveszterre!

2011. dec. 24. 01:29
 9/9 anonim ***** válasza:
az utólsó eleje stimmel, de a vége nem. olyat ne csinálj hogy nem szedsz be egy levelet teljesen. ha nem tartassz 7 napos szünetet akkor kimarad a megvonásos, ha pedig kevesebb időt tartassz akkor hamarabb meg fog jönni.
2011. dec. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!