Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orbáncfű tea fogyasztása után mennyi ideig kell kiegészítő védekezést alkalmazni?
2 éve szedek fogamzásgátlót. Az előző levél vége felé illetve a gyógyszer mentes időszakban ittam nyugtató teakeveréket (Naturland), ami orbáncfüvet is tartalmazott. Arra lennék kíváncsi, hogy ha holnap el kezdem szedni az új levelet, de már nem iszom a teát, akkor meddig kell figyelni a kieg. védekezésre? Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből a tea hatása?
Előre is köszönöm annak, aki tudja a választ és segít! :-)
Nem minden tea van hatással a fogamzásgátló tablettára, de több gyógyszer és gyógyhatású készítmény csökkenti annak hatását. (antibiotikum, és az orbáncfű is, rá van írva a papírjára)
Kedves utolsó, amennyiben férfiként (ha már impotenciáról írsz, gondolom, az vagy) nem szeded a fogamzásgátlót, nem hiszem, hogy problémád lenne az orbáncfűtől... :-)) Pláne nem impotencia:-)
nem szedek semmilyen tabit nemarrol van szó csak megijedtem hogy valami ilyen mellékhatása is lehet némely teának :D köszi megjegyzést
20/F
Nem hinném hogy befolyásolja.
Második: google, és írd be. Van, Hypericum perforatum, gyakran használják depresszió kezelésére és májzavarokra.
Pont, mivel májzavarokra is hat, ezért van hatással a fogamzásgátlóra, mivel gyorsabban kerül lebontásra, mint szabadna.
A betegtájékoztatóban is benne van.
Az orvosok azt szokták írni, ha bármilyen "baki van a szedésben", hogy a következő levél első szemétől 100%-os a védelem.
Nekem is ezt írták, bár nekem más miatt volt gond az ehavi gyógyszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!