Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme annak, ha valaki tablettát szed és még meg is szakítja a közösülést?
Nem hülyék, csak kicsit biztosabbra mennek.... Mi és pl tablettát és gumit használunk.... engem nem zavar hogy van rajtam (extra vékonyat alig lehet érezni) és még úgy sem kell aggódjunk...
( Egyébként ha a tabletta nem hat rendesen, akkor a megszakitás tényleg nem elég, mivel az előváladékban is van spermium... DE tény hogy amikor elélveza srác akkor sokkal több jut be a szervezetbe, így úgy nagyobb lesz a teherbeesés esélye, mintha nem a csajban élvezne el, szóval még mindig BIZTOSABB védekezés)
Amúgy nem kár a hormonbomba, ha az illető nőnek egyéb problémái is vannak, úgy mint rendszertelen ciklus, erős menstruációs görcsök. Másrészt nem ártana elgondolkozni a pasiknak azon, hogy mindig a nő viseli a kockázatot és éppúgy joga van élvezni a szexet, ezért sokan azért szedik, hogy elengedhessék magukat szex közben és ne azon kelljen végig rettegni, hogy vajon hatott-e a pharmatex, kiszakad-e a gumi...
Jómagam is gyógyszert szedek, minden mellékhatásával együtt, de inkább az, minthogy teherbe essek. Még a pettinget sem tudtam igazán élvezni, mert akkor is azon járt az agyam, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni és hogy mennyire veszélyes még az ujjazás is, ha netán előváladékos/spermás a keze... Szal igazán elengedni magam és élvezni a szexet csak tabi mellett tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!