Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt más is úgy hogy mikor elkezdte szedni a fogamzásgátlót a 7. naptól végig vérezte a hónapot?
Nem barnázom, rendesen vérzek...kicsit kevesebb mintha menstruálnék...
Azt tudom h első 3 hónapban lehet barnázás na de ez már kicsit sok:S
Ez is normális?
rendesen szedtem amúgy.....
:)) második ez vicces volt :))
már felhívtam a dokit, meg fog nézni....csak kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra is.....
Első naptól szedem, mindig ugyan abban az időben....nem hagytam ki egy szemet sem....
Én meg elég erősen vérzek:SSS
....uh előbb rácsörögtem és délután megnéz.......
Igen, lehet ilyen.
Én az 1. szemtől kezdve végig véreztem az első hónapban, bár 1 hét után kicsit kisebb mennyiséggel- pont úgy, ahogy Te írtad. Aztán a szünetben "rendesen" is megjött, amit abból láttam, hogy több lett a vér.
Nekem azt mondta a doki, hogy rendben van, ilyen előfordul az elején. Viszont így nem vagyok védett, nem állt át a szervezetem, majd onnantól leszek védett, ha végig minden rendben van.
Úgyhogy elkezdtem a 2. levelet is, és akkor semmi gond nem volt, és onnantól vettem úgy, hogy védett vagyok mikor a 3. levelet kezdtem el szedni.
21/L
Sziasztok!
A doki azt mondta ne hagyjam abba semmi képen,meglátjuk jövőhónapban rendeződik-e a dolog....
Viszont azt hozzá tette mindenféle képen használjunk óvszert is mert így nagy valószínűséggel nem véd rendesen !!
Még jó hogy az 1 hónapot kivártuk, mert igazából első szemtől védettnek mondják az embert ha menstruáció első napján kezdi el szedni, de most izgulhatnék ha nem használtunk volna mást is ......
Köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!