Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akik nuvaringet használnak!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nuvaringet használnak! Kérhetnék egy kis segítséget? Vagy véleményt?

Figyelt kérdés
4 hete szeretkeztünk a párommal kivettem a gyűrűt és nem tettem vissza 2 napig. teljesen kiment a fejemből. mikor megtaláltam rögtön felraktam egy újat! Rendesen megjött a menzeszem de a következő gyűrűt is csak 2 nappal később tudtam felrakni mert nem volt a gyógszertárban... Szerintetek lehet baj? Tüneteim nincsenek se hányinger csak folytonezjár a fejembe

2011. dec. 19. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
amikor szeretkeztetek, akkor szerintem még védett voltál. de utána nem, szóval ha utána védekezés nélkül együtt voltatok, az a probléma. és a következő gyűrűt is két nappal később raktad be, szóval most is kell kiegészítő védekezést használni. szóval a legelső alkalomtól nem lehetsz terhes, mert akkor még védett, csak ha utána is voltatok együtt más védekezés nélkül.
2011. dec. 19. 11:40
 2/5 A kérdező kommentje:
De am máskor is volt h a gyűrt nem akkor raktam fel és nemvolt semmi ... szal remélem nem lesz gázos ..
2011. dec. 19. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:

A gyűrű hormont adagol, ami megakadályozza a peteérést. Ha elfelejted visszatenni, akkor értelemszerűen a hormonok sem szívódnak fel belőle, így előfordulhat, hogy peteérésed lesz. A spermiumok pedig pár napig el vannak benned, tehát nem csak az utána, hanem az előtte lévő aktus is kockázatos.

Viszont ha megjött a vérzésed (ami egyébként nem menstruáció), és olyan, mint eddig mindig, akkor nem lettél terhes.

Viszont ha két nappal később tetted fel a gyűrűt, akkor minimum egy hétig kiegészít védekezés szükséges.

2011. dec. 19. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor eddig máskor szerencséd volt.
2011. dec. 19. 12:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Remélem most is az lesz...
2011. dec. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!