Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva feküdhetünk le gumi nélkül az első levél foggátló beszedése után?
Figyelt kérdés
Én az első levél Yadine-t az menszesz 1. napján kezdtem el szedni,bár délelőtt jött meg és este vettem be az elsőt,az remélem még annak számít,mert ugyebár a 2-5 nap között már 1 hetet kell várni. Ma fogom beszedni a 6. szem gyógyszert és csak érdekelne,hogy ti mennyire voltatok "bevállalósak" ezzel kapcsolatban. Már nagyon várom,hogy együtt legyünk gumi nélkül,de ha kell kivárok 1 hónapot is,nade a tájékoztatónak hihetek nem???2009. máj. 18. 16:47
1/4 anonim válasza:
nekem hétfő reggel jött meg és este 7kor vettem be az első szemet.vagyis menzesz első napján. mi a 12. napon feküdtünk le,úgy h a párom belém élvezett. nem lett semmi gond, a szünet 5.napján megjött :)
2/4 anonim válasza:
A dokik azt szokták mondani, hogy jobb kivárni az egy hónapot, mert nem biztos, hogy elsőre beáll. Szerintem én ki fogom várni, maximum megszakítással 2 hét után. Elsősorban azért, mert nekem elég pontatlan az egész ciklusom, mostanában meg főleg. De igen... elvileg 1. naptól véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!