Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköttetés? Hol végeznek ilyen beavatkozás?
El szeretném magam köttetni mivel rettegem attól, hogy gyermekem lesz. Milyen orvoshoz kell fordulnom? Mennyire biztonságos a beavatkozás? Mik a mellékhatásai? TB támogatja? Barátnőmnek szóljak erről?
20/F
1. Igen szólj a barátnődnek
2. Nem támogatja a tb
3. Férfiaknál nem tudom h van de nőknél 40 év felett vagy 3 gyermek után csinálnak végleges elköttetést szóval szerintem férfiaknál sem csinálnak ilyen fiatalon.
Szóval mindig legyen nálad óvszer ha ennyire rettegsz tőle, de szerintem nem ártana beszélgetned a barátnőddel.
20 évesen??? Azért a család jó dolog ám! Szerintem te ezt nem gondoltad át alaposan. Remélem a "terhes lehetek ettől..." rovat olvasói nem látják, amit írok, de mi a feleségemmel fél évig tüzeltünk éleslőszerrel, tervszerűen, mire összejött a gyerek, így azt mondom, ha már szedtek gyógyszert vagy használtok spermicides gumit, akkor nem kell parázni. Felejtsd el ezt az egész baromságot!
A barátnő amúgy is észrevenné, mert csak ondót (amit a prosztata termel és színtelen) ejakulálnál, spermát (ami fehéres) meg nem, így esélytelen, hogy kihagyd belőle.
végre egy értelmes férfi, aki tudja mit akar...én is megcsinálnám, csakhát félek a műtétektől mert va kockázatuk nem kevés
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!