Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a doki azt mondta, az első hónap után véd a tabi, akkor?
Figyelt kérdés
Ezt most úgy értette, hogy a 21 szem beszedése utántól kezdve szabad gumi nélkül, vagy 21 nap, 7 napos szünet+a legelső bogyó a következő levélből? Ha ez az utóbbi, és én pl. este 6kor veszem be, akkor még aznap lehet 3-4 órán belül, vagy csak másnap reggel, hogy biztosan felszívódjon? (mellesleg a betegtájékoztató szerint az első naptól kezdve véd, de ha már 3 hetet kibírtunk, nem akarnám az utolsó pillanatban elrontani, de így meg lehet, túlóvatoskodom...?:)2011. dec. 16. 16:15
1/6 anonim válasza:
Ha a doki azt mondta, az első hónap után véd a tabi, akkor?
lehet csak poénkodott.
senki nem fog erre válaszolni, kérdezzd meg a dokit
2/6 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy az első hónaptól? Érdekes. Én úgy tudom, hogy ha a menzesz első napján kezded el szedni, akkor onnantól véd. Szerintem a doki óvatoskodja túl:)
4/6 anonim válasza:
Az én dokim két hetet mond. Véleményem szerint várd meg a két hetet.
5/6 A kérdező kommentje:
A 21 szem beszedésén túl vagyok, és ma van a szünetem utolsó napja, a két hét már bőven megvan.:) Köszi a válaszokat!
2011. dec. 18. 11:46
6/6 anonim válasza:
akkor meg már lehet nyugodtan szexelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!