Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok eddig milyen fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok eddig milyen fogamzásgátlókat szedtetek?

Figyelt kérdés

Melyiket kellett lecserélni? Mi volt vele a baj és végül melyik vált be?

Én szedtem már Belarát, de petefészekcisztáim lettek, aztán Gracialt,de attól depis lettem, most Lindynettet szedek, de ezt is valszeg le kell cserélni, mert vérzek tőle.

2011. dec. 16. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:

11 hónapja szedek Belarát, eddig semmi panaszom nem volt.

Előtte nem szedtem mást.

23N

2011. dec. 16. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Én Diane35-tel kezdtem kamaszkoromban(nem fogamzásgátlás céljából,pattanások miatt),majd szedtem Lindynette-et,aztán kb 19 évesen váltottam gracielre,akkor már védekezés céljából jóljött. Voltak szünetek,úgy 20-21évesen újrakezdtem a gracielt,de hirtelen híztam és ekcémám lett.Váltottam yasminelle-re de nem javult,sőt romlott csak...Amint abbahagytam(már 8 hónapja),azóta rendben van a bőröm:)
2011. dec. 16. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérdező: Vannak olyan nők, akiknek a szervezete egyszerűen nem bírja a fogamzásgátlót. Ha neked három tabletta nem jött be, lehet érdemesebb lenne inkább hormonmentes megoldást keresni, mert a végén annyit próbálkozol, hogy tönkreteszed vele a szervezeted.

A tabletta jó megoldás annak, aki bírja. De te úgy tűnik nem bírod.

2011. dec. 16. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én hüvelygyűrűvel kezdtem, borzasztóan kivoltam tőle. Utána simycia attól híztam, most yasminelle, ez végre jó :)
2011. dec. 16. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Milligestet szedek és semmi bajom tőle. Sőt, az arcom sokkal szebb tőle és percre pontosan jön meg a vérzésem, nem mellesleg fájdalom nélkül.
2011. dec. 16. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Qlaira, 1,5 éve. Ez az első, semmi negatívat nem tapasztaltam, ellenben minden pozitív "mellákhatása" kijött rajtam. Rendszeres megszakításos vérzés, 3 napos, enyhe, fájdalommentes. Mellnövekedés, fogyás, szép bőr...
2011. dec. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!