Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól vehetek kotont a boltba?
Figyelt kérdés
pasimmal azt tervezzük hogy lefekszünk egymással.A közeli boltba lehet kapni kotont,csak nem tudom hogy nem-e ciki venni 15 évesen :) vagy egyáltalán adnak-e a boltba? L/152011. dec. 14. 19:33
11/19 anonim válasza:
Nem értem hova szexelnél még ... Most vagy a pubertás korban még várnod kéne 1-2 évet ...
12/19 A kérdező kommentje:
én már 2 éve elveszettem a szüzességemet... :D
2011. dec. 14. 20:32
14/19 anonim válasza:
húzz fel engem! SP voltam sziasztok!
16/19 anonim válasza:
juj kérdező,nagyon gáz vagy....kis pisis
17/19 anonim válasza:
Hallod most tűnt fel hogy lány vagy, aku*rva gratulálok :D Meg hogy lehet az óvszert így hívni hogy koton? Nagyon undorító tanuld már meg a választékos beszédet ha már egy erkölcsi csődtömeg vagy!
18/19 Kiss Miklós 1995 válasza:
egyébként én 16 (lassan 17) vok és a tescoba elkérték a személyim...! :( valaki kiadta, valaki meg azt mondta nem adja ki.. szal van ez így!
19/19 anonim válasza:
19:21!
Akkor mond az eladónak hogy:
- A fogamzás gátló eszközöket 18 alatt is kötelesek kiadni nem számít segédeszköznek
- Ha akarja nyugodtan tartsa el a kis fizetéséből a gyerekemet ha gondolja :D
- Alapból a fiatal csajokhoz szoktam odamenni nem a 55 éves nagyikhoz, azok tudnak ám csúnyán nézni meg püffögni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!