Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek, de mielőtt elkezdtem vna volt egy aktusom. Vehetek tesztet?

Figyelt kérdés
Egy vasárnapon együtt voltam egy sráccal. Nem volt teljes szex, kb a pénisze 1/3-át rakta be nekem és azt is rövid időre(max 5 perc) Előtte szűz voltam, az eset után 2 napig barnás folyásom volt. Azt gondoltam, h a szűzhártya szakadás miatt.Köv héten pénteken megjött a menstruációm, 3 napig volt rendes vérzés, utána öt napig sűrű barnás folyás. A menzeszem első napján elkezdtem szedni a fog.gátlót. Az egyik kérdésemben most azzal ijesztgetnek, h spontán vetélésem volt v h terhes vagyok. De nem tudom, h így lehet e egyáltalán venni tesztet? Vagy sztetek lehetek terhes? Mit gondoltok, segítsetek!
2011. szept. 16. 15:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2205..

Ez a másik kérdésem, ha vkit érdekel.

2011. szept. 16. 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Már miért ne vehetnél?

Senki sem tiltotta meg.

2011. szept. 16. 15:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, mert a fog.gátlótól nem változik meg az eredmény, nem befolyásolja?
2011. szept. 16. 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem minél hamarabb vegyél 1 tesztet, meg mielőtt elkezded szedni a tablettákat, akkor várni kell még néhány napot, hogy hatni kezdjen =)

De az is előfordulhat, hogy terhes vagy :/

2011. szept. 16. 15:10
 5/12 A kérdező kommentje:
De már szedem a fog.gátlót. Múlthét pénteken megjött és a menzeszem első napjától kell szednem.
2011. szept. 16. 15:12
 6/12 A kérdező kommentje:
És időben jött meg, ahogy kellett neki 21-23 nap után szokott megjönni s most is megjött 23 nap után.
2011. szept. 16. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Tesztet bármikor vehetsz, ha az megnyugtat.

Vagy, ha gondolod menj egy nőgyógyászhoz. Remélhetőleg a fogamzásgátlót is a nőgyógyász ajánlotta. Ellenkező esetben mindenféleképp nőgyógyász, mert rossz fogamzásgátló nagyobb kárt okozhat, mint hasznot.

A szüzességed? Ahogy gondolod, fizikailag már valószínűleg nincs meg. Viszont ne aggódj, férfi teljes biztonsággal úgyse fogja az életben megmondani, hogy szűz volt-e a csaj vagy sem, mert se a fájdalom se a látható vérzés se biztos, mert nőknél is változó, hogy ki milyen.

2011. szept. 16. 15:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, doki írta fel a gyógyszert. Hnap veszek egy tesztet.. az a tuti.
2011. szept. 16. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
a teszt csak az aktus után 2 héttel mosnd pontos eredményt, mert akkor kezdődik a terhességi hormon termelődése...
2011. szept. 16. 15:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Sztetek lehetek az? De nem értem, akik megszakítással közösülnek, azoknál is van előváladék....+hosszabb ideig is csinálják. Sztem nincs gond.Hiszen megjött a menstruációm időben, de mindenképp csinálok egy tesztet hétfőn.
2011. szept. 16. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!