Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond az ha még így két év után sem állt be rendesen?
Már lassan 2 éve szedek fogamzásgátlót és még most sem állt be a menstruációm, vagyis nem mindig ugyanazon a napon jön meg. Sokmindenkitől hallom, hogy neki mindig ugyanazon a napon sőt szinte ugyanabban az időben jön meg. Nekem meg valamikor hétfő és szerda között. Igaz múlt év decemberében kihagytam egy szem gyógyszer így nem tartottam szünetet (már tudom ezt nem szabadott volna) és utána nagyon megkavarodott az egész volt, hogy csak egy napra jött meg, mostmár kezd vissza állni és újból hétfő és szerda között jön meg valamikor.
Ez így normális vagy nem jó a gyógyszer?
Én nem azt kérdeztem, hogy terhes vagyok e!!!!! Mert nem!
És gratulálok te meg idióta vagy!!! Biztos te is így lettél és azér vagy ilyen idióta és még egy kérdésre sem tudsz válaszolni! Ha meg nem értesz hozzá maradj csendben és szórakozz mással!!!!
Köszönöm a választ, hát nem ott lakom.
eddig ilyen jellegű probléma nem merült fel, de természetesen utána járok ezeknek. Eddig minden rendben volt csak én úgy gondoltam hogy normális az ha a szüneten belül eltérő napokban jelentkezik a menstruáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!