Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszert ki adják 18 éven aluliaknak a boltban? És honnan tudjam hogy milyen méretű kell?
Nekem kiadták, bár már akkor is idősebbnek néztem ki, mint 17 (akkor kezdtem el szexuális életet élni).
Ha 13 éves vagy, akkor beléd köthet az eladó, ha 16 akkor már nem hiszem, hogy lenne gondja vele.
Ha meg valami gondja van akkor megkérdezed tőle, hogy "akkor koton nélkül szexeljek, vagy mi? te lelkeden fog száradni"... :)
Hát én még nem láttam kotonméretet, csak kotonmennyiséget feltüntetve a dobozon. A durex, lifestyles óvszerek statisztika alapján vannak gyártva (17-18 cm körül, persze az felmegy 5 cm-es faszra is, no para).
Az óvszervásárlás nincs korhoz kötve. Csak egyéb dolgokat (pl. síkosító) nem lehet 18 év alatt venni.
Ha nincsen extrém kicsi vagy extrém nagy méreted, akkor bármelyik gumi jó lesz.
Szexuális termék: olyan birtokba vehető forgalomképes dolog, amelynek elsődleges célja a szexuális
ingerkeltés, különösen amely nemi aktust vagy egyéb szexuális cselekményt nyíltan ábrázol, illetve
emberi testet, testrészt szexuális ingerkeltésre alkalmas módon vagy szexuális ingerkeltés céljából
ábrázol, ideértve a - rendeltetése szerint - szexuális ingerkeltésre szolgáló, nemi aktus vagy egyéb
szexuális cselekmény során alkalmazható eszközt is, a fogamzásgátlás céljából alkalmazható eszköz
kivételével
Szóval fogamzásgátlás céljából veszed, ami nem egyenlő a szexuális termékkel, úgyhogy ki kell adniuk.
3. oldal közepe, ha beléd kötne az eladó, hogy nem adja ki az óvszert, mert nem vagy még 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!