Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak a nő döntése lehet az abortusz?
Részben igazad van, de maga az abortusz csakis a nő döntése lehet.
(Az egy más kérdés, hogy nem kellene senki nek sem így teherbe esnie, vagy utána egyedül kellene válllani a gyereket.)
ha a pasi nem akar gyereket húzzon gumit azzal a dumával, hogy a gyógyszer sem 100%-os. Máskülönben csőbe húzhatják, sajnos.
Egyébként mivel csak a nő eshet teherbe, ő dönt a magzat életéről és haláláról, akármennyire nem igazságos.
Szerintem annyiban közös döntésnek kell lennie,hogy ha az egyik fél nem akarja a gyermeket,akkor az már elég szomorú.Csak úgy lenne értelme,ha azt két ember szeretné ugyanannyira,függetlenül attól,hogy egy párt alkotnak vagy sem.
Amiről te írsz,az viszont már összefügg a felelőtlenséggel,manipulációval,ami tök más tészta szerintem.Ebben tutira nincs benne az,hogy bárki is igazán akarja azt a gyereket.Csak valamiért megtartják :(
A gyereknek joga van rendezett családban felnőni, a gyerekvállalás pedig közös döntés!!! Csak a nő, vagy csak a férfi nem dönthet! De mivel a nőé a feladat oroszlán része, és a saját gyerekszülési képességét veszélyezteti az abortusszal, így a nő szavának nagyobb a súlya!
Szerintem ha a nő meg akarja tartani akkor a férfinek bele kell törődnie. Ez elég kínos és nehéz kérdés, de mindkettőnek a vére, és az anyai dolgok túl erősek, hogy a férfi ítéletet mondhasson fölöttük!
Elég hülyén gondolod, előttem leírták: a nő dönt, az ő teste, az ő élete, az ő felelőssége.
Igazán nem ér meg ennyi kínt egy hülye egyéjszakás kaland.
az a pasi aki dug mint a nyúl, az igazán számíthat erre hogy lesz egy-két potyagyerek.
A fogamzásgátló és a gumi mellett is estek már teherbe...ja és nagyon felborítja az esemény utáni tabletta a hormonrendszert.
Ha a nő nem veteti el agyereket szinte teljes mértékben ő issza meg a levét!
Szerintem nem sok nő van aki bevállalna egy ilyen kis kalandból egy terhességet....
Kivéve, ha a nő 35 év körüli és szeretne gyereket...de ez reális, mivel ő neveli fel. A pasival nem kell tudnia róla.
De ha már egy pasi ekkora ribanc hogy minden nővel lefekszik akkor vállalja a feleősséget is!
Neki ebből rossz nem származik:
1. apa lesz, lesz egy gyereke
2. nem kell neki érte semmit tennie, csupán egy kis összeg gyerektartást fizetnie.
Ellenben a nőnek:terhesség, szülés, felnevelés...gondolom munka nélkül...szóval ez nem olyan jó buli, de főleg a nő a vesztes ebben.
Amúgy nem mindenki képes abortuszra menni, ami teljesen érthető, nem?
Ha a pasi nem akar gyereket de du*gni akar, köttesse el magát.
"Elég hülyén gondolod, előttem leírták: a nő dönt, az ő teste, az ő élete, az ő felelőssége."
Pont hogy te gondolod hülyén!!! A férfinak is nagy felelőssége van mert az a SAJÁT VÉR SZERINTI GYEREKE!!! Mi olyan bonyolult ebben?!!! :S
"nem kell neki érte semmit tennie, csupán egy kis összeg gyerektartást fizetnie."
Amikor havi 30-at vonnak a fizudból gyerektartás címén és egyéb adósságod is van (ld devizahitel) akkor majd megtudod mi az gyerektartást fizetni!!!!
Mellesleg nem tudom miért van aza hülye kép a fejedben hogy a érfi megtartatja aztán meg lesz@rja a gyerekét?! A valóságban ha a férfi is meg akarja tartani akkor azért felelősséget vállal!!!
Te férfigyűlölő vagy!
Végre egy érdekes kérdés. :D
H őszinte legyek, én még mindig azon vok h a csakis a nő döntése az abortusz, elvégre mit akarnak csinálni? Akarata ellenére "kikaparják?", elég brutális lenne.
Böszme emberek mindig is voltak, de ha egy pasit ennyire egyszerű átpalizni h egy olyan nő szavának hisz akit aznap este ismert meg akk páff. Meg nem tom, én a pasik helyébe a betegségektől is félnék úh tuti húznák óvszert akármit is mondana a csaj... Szóval a nőnek joga van azt csinálni a testével amit akar, de a pasinak is a sajátjával. Ha tutira nem akar gyereket akk ne adjon rá sok esélyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!