Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első pár hónapban a "nem várt vérzés" milyen színű, mennyiségű?
Figyelt kérdés
Jó, tudom, elég h*lyén fogalmaztam meg, de remélem, valaki tud segíteni. Az első levél utolsó pár szeménél tartok, eddig csak viszonylag kevés, barnás folyásom volt, nem mondom, hogy kellemes volt, de erre számítottam is, bőven elég volt egy tisztasági betét. De az utóbbi 2 napban kicsit megváltozott, elég rendesen piros, és már tamponnyi mennyiség folyik...2011. dec. 7. 10:54
1/4 anonim válasza:
Általában barnázás,enyhe vérzés még belefér.Milyen gyógyszert szedsz?Betegtájékoztatóban benne van,hogy mikor kell nőgyógyászhoz fordulni.Én a helyedben elmennék konzultálni a dokival,a tamponnyi az már eléggé határesetnek tűnik.
2/4 A kérdező kommentje:
Gestomix20. A betegtájékoztatóban annyi van, hogy az első pár hónapban nem várt vérzés jelentkezhet a gyógyszermentes napokon kívül, ha ez nem múlik el 3 hónapon belül, akkor kell dokihoz menni...
2011. dec. 7. 11:02
3/4 anonim válasza:
Betegtájékoztató alapján nincs gond.Barátnőmnek is volt ilyen nem várt vérzése,mi elmentünk nődokihoz,ő pedig azt mondta,hogy a tablettaszedési periódus végén,a gyógyszermentes hetet megelőzően jelentkezhet nem várt vérzés.A vérzés mennyiségétől tette függővé a diagnózist,ezért mondtam,hogy nem ártana azért konzultálnod a dokival.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, kicsit megnyugodtam:)! Ha a szünet utáni héten is lesz még vérzés, elmegyek dokihoz.
2011. dec. 7. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!