Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Már egy éve szedek fogamzásgátlót, de eddig még nem történt meg ez velem. Mindig 20:40kor szoktam bevenni, és még a telefonom is jelzi, hogy idő van. Tegnap 20:40kor előkészítettem a gyógyszert, kitöröltem a telefonomból a jelzést, de a gyógyszert meg nem vettem be én hülye. (nagyon fáradt voltam tegnap, szóval nem csodálom, hogy ez történt) Ma reggel 9:05kor keltem fel és odanéztem az asztalra és megláttam a gyógyszert. Na mondom, f*sza. :/ Megnéztem a betegtájékoztatót, szóval értem, hogy most elvileg egy hétig védekezés is kéne, csak kíváncsi vagyok a TAPASZTALATOKRA, hogy ilyenkor TI mit csináltattok???!!!2011. dec. 4. 09:37
2/4 zasarasa válasza:
szerintem, még nem gáz...bevetten 9.05 kor... aztán este beveszed a mait... nem lesz baj :) velem is történt már ilyen.. am én is 1 éve szedek ( 18 vagyok)
3/4 bensdorp válasza:
A "nem gáz" elég erős általánosítás, ugyanis a Magyarországon forgalomban lévő 35-féle fogamzásgátló hatásmechanizmusa és adagolási előírása nem teljesen egyezik. És nem biztos, hogy a kérdezővel is ugyanazon a héten történt a dolog, mint a válaszadóval, vagy hogy a válaszadónak nem lehetett volna problémája a hozzáállásából. Mindig a betegtájékoztató szerint járjatok el!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát tulajdonképpen vártunk egy hetet, sőt nem is szombaton vasárnap ( ami már 8 nap) szeretkeztünk és ő el sem ment..szóval szerintem betartottuk az előírtakat.
2011. dec. 17. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!