Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal védekezés nélkül sexelünk már 1 éve. Hogyan tovább?
Miért ne lenne folytatható?
Ha a baba nem akadály.
A megszakításos módszernél MINDEN biztonságosabb. Legalább kombináld spermiciddel, mert így előbb utóbb gyerek lesz.
Egyébként az idióta párod is elgondolkodhatna. Szerinte melyik a rosszabb? A koton, vagy a nem kívánt gyerek? Nagyon kedves tőle, hogy te hat évig mérgezted magad a tablettával, ő meg nem képe ugyanennyi időre kotont húzni. Inkább menjél majd abortuszra, úgyse az ő gondja...
Kérdezz rá, hogy ahol élsz, felhelyezik-e neked a spirált?
Azt tudni kell, hogy általában csak szülés után javasolják, illetve nem mindenki bírja.
Viszont kb. 4-5 évig fent maradhat, és hormonmentes.
A mellékhatások között szerepel, hogy hosszabb és erősebb lesz a vérzésed, jobb görcsölhetsz, és ha nem bírja a szervezted, akkor kilöki.
Egyébként én is érdekesnek tartom, hogy minden tízezredik pasinak lehet latexallergiája, mégis naponta öt csaj írja le, hogy a "barátom nem bírja az óvszert". Szexshopokban, patikákban kapható latexmentes óvszer, amit bírnia kell.
2007 óta védekezünk gumival, és még nem halt bele a párom. :S
Sokkal kényelmesebb, mint azon idegeskedni, mikor esek teherbe.
A helyedben már elmennék egy alapos kivizsgálásra, mit tett még tönkre nálad a fogamzásgátló... Lehet, hogy már nem is szorulsz fogamzásgátlásra, mert ha egy év alatt nem estél ezzel a módszerrel teherbe, akkor vagy baromi szerencsés vagy, vagy meddő.
13:43
A "nem bírja az óvszert", azt is jelentheti, hogy nem szereti. Nálunk én sem szeretem, mert azért abban megegyezhetünk, hogy nem ugyanolyan érzés egyik félnek sem óvszerben szeretkezni, mint anélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!