Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottam egy fogamzásgátló tablettáról, ami csak 2ezer FT-ba kerül! Mi a neve? (Ha tényleg létezik)
Figyelt kérdés
Egyik 18 éves barátnőmnek írták fel, tehát annyira magas nem lehet a hormontartalma!2009. máj. 14. 13:50
1/14 anonim válasza:
Nem hallottam rola, mercilont szedtem ami kb. 5 euroba jött ki. de mindegy h a baratnod milyet szed, az orvos irja fel. magadtol nem kezdheted el mert az nem cukorka.
2/14 anonim válasza:
Az őskövületek 2500 körül kaphatók/3 hó. Cipromix, minerva, rigevidon, tri-regol, triquilar...
3/14 anonim válasza:
Nem lehet, h csak egy havi adagot vett? :)
4/14 anonim válasza:
Egy havi adagra gondoltam en is a merclonnal, en mindig egy havit veszek. vagy ti nem?
5/14 anonim válasza:
Ha ilyen olcsóbbat akarsz, miért nem szólsz az orvosodnak, hogy nincs-e olcsóbb? Én is így tettem és az orvosom azóta Tri-regolt ír, ami 3-4 ezer Ft.
6/14 anonim válasza:
Mit spóroltok, ha azt nézitek 3 hónap 5 ezer forint, nem sok, jobb mint egy baba(már akinek még nem kell)!!!
inkább legyen drágább, de hasson, vagy nem ez a lényeg???
7/14 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy ha már szednem kell, szedem a rendes fajtát 7000-ért, mint azt, ami olcsó,meg amit anyukám szedett 30 évvel ezelőtt!
8/14 anonim válasza:
a tri regoltol tiszta pattanásos voltam. a trinordiol olcsobb és sokkal jobb. de kinek mi a jo. 3 havi 2400 körül
9/14 anonim válasza:
Minél olcsóbb egy foggátló, annál korszerűtlenebb és magas hormontarttalmúbb, ez a lényeg. ha a barátnőd egy őskövület nődokinál volt, az simán képes felírni valami 40 évvel ezelőtti lórúgás sz.rt is, hiába 18 éves,nem azt nézi.
10/14 anonim válasza:
Azért az nem igaz h minél olcsobb annal magasabb a hormontartalma. a mercilon se draga, megis alacsony hormontartalmu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!