Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlótól TÉNYLEG BIZONYÍTOTT hogy EL LEHET HÍZNI?
Figyelt kérdés
jó pár elmebajos írja hogy elhízott a gyógyszertől.
Mi igaz ebből?
Mert szerintem rohadtul nem a gyógyszertől híztak el, hanem attól hogy rengeteget zabáltak tőle(esetleg a gyógyszer meghozta az étvágyukat.
Mert ha ugyanúgy eszik valaki napi 1100 kalóriát a gyógyszer előtt, és ugyanúgy 1100kalóriát a gyógyszer alatt, HOGYAN HÍZIK EL?
köszi...
2011. dec. 1. 13:27
11/13 anonim válasza:
Szerintem csapj fel egy biológia könyvet mielőtt fa*szságokat bizonygatsz. Mint már előttem is leírták a hormonok befolyásolják az embert. És ha megnő az éhségérzeted, nem tudom te hogy vagy vele, de én nem tudok úgy lenni hogy ne csillapítsam. Nem tudok éhesen elaludni soha. Ha az embernek nő az éhségérzete akkor többet eszik kellve-kelletlen. És nem a fogamzásgátló teszi, de annak hatására történik... Ezért nem kell fogamzásgátlóval bajlódni, mert az elhízás mellett sok más csúnyaságot okozhat amit a sok biológiában jártas, mint te is nem tud.
12/13 anonim válasza:
Sajnos, ha valakinek probléma van a hormonháztartásával akkor a fogamzásgátló okozhat olyan problémát, hogy ugyanannyi energiabevitel mellett is hízhat. Ilyen pl. előfordulhat pajzsmirigy betegeknél, tehát van ráció a dologban. Az is előfordulhat, hogy valakinek az étvágyát hozza meg, és ezért többet eszik. Én 5 éve szedek Yadine-t , mindig is vékony voltam, a gyógyszer szedése óta kinőttek a mellem. Hogy van-e összefüggés, nem tudom. Hízni nem híztam.
13/13 anonim válasza:
Gyermekeim születése után, anno 7 évig szedtem fogamzásgátlót, vékony csontú 40 kilós, 158 cm magas nő voltam. Első terhességem 9. hónapjában 58 kg, sulyom utána ideális 47 kg lett. Második alkalommal 10 év múlva 54 kg voltam a 9. hónapban. Újra 47 kg lettem. Itt következett a 7 évig tartó gyógyszerszedés. Az akkor 18 éves fiamtól kaptam egy mérleget, mert átléptem a bűvös 50 kg-ot. Amikor elértem az 57 kg, orvosi felírással fogyasztó tbl-t szedtem sikerélmény 1 év alatt 10 kg mínusz. Két év múlva 15 kg plusz. Ezt a súlyt 62 kg-ot 20 éve ugyan tartom, nem zabálok, nem nassolok. A napi kalória bevitelem kb. 1000-1200, hivatalosan 1500 lehetne. Fogyni még sem tudok. A mozgásom is megvan, együtt lakásos 3 unokás nagymama vagyok. A lábaim viszont megérzi a plusz 15 kg-t. Én ezt a hízást kizárólag a fogamzásgátló terhére rovom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!