Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6évig szedtem Tri-Regol-t az orvos tanácsára szünetet tartok, s a menszesz első napján kezdem el szedni a Lindynette-t. Csak hogy 3napja késik, miért?
1. Azért kellett váltanom,mert ennyi év után már minden mellékhatás kijött rajtam mostanra,de a legnagyobb gond az volt,hogy idén már a libidóm is =0 -val,pedig szeretjük egymást,s több dolgot is kipróbáltunk..:( Ez végett mentem el nőgyógyászhoz,s rákszűrés után elmondtam neki a problémáim,azt mondta tartsak 1hónap szünetet,majd a következő menszesz első napján kezdjem el szedni a Lindynette-t.
2. A szünet alatt voltunk együtt a párommal.
Ma reggel csináltam tesztet,s negatív lett :) A menszesz még mindig nem jött meg:(
Akkor a lényeg, hogy negatív lett. Akkor valószínű csak azért késhet, mert átálltál Tri-Regol-ról a Lindynette-re. Szerintem hamarosan megjön.
Amúgy azért kérdeztem miért kellett, mert lehet nekem is majd lassan váltani kellene, bár még nem látom itt az idejét. Igaz nekem már lassan 1 éve nincs párom, de én szedem ugyanúgy .. így pontosra tudom mikorra jön meg .. nem tart annyi napig .. nem görcsölök ha meg igen akkor is enyhén.
Tudom,hogy nem mutatja ki "biztosan" ily korán...:(
Ovulációs naptár segítségével kiszámoltam:november 11-15 voltak a legtermékenyebb napjaim és nov.26-án voltunk együtt.
Még mindig nem jött meg,csak kevés barnás folyásom van.Ideges vagyok.Bár mihamarabb megjönne.Bár ne hallgattam volna az orvosomra,hogy tartsak 1hónap szünetet,teljesen felborult bennem minden...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!