Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Most egy hónapja abba hagytam a fogamzásgátó tabletta (lindynette20) szedését azóta a párommal óvszerral védekeztünk és tegnap előtt kellett volna meg jönnie a ciklusomnak?
Azt hitted miután abbahagyod a bogyó szedést, majd rögtön szép és jó és csodálatos lesz a ciklusod, mi?
Én ugyan most kezdtem el szedni, de már most tudom, hogy vannak olyan nők, akiknek fél év után jött meg először bogyó elhagyása után...
Azért kíváncsi vagyok hány éves lehetsz... :/
Meg lehet kérdezni, hogy derült ki, hogy tönkretette a tabi a májad?
Amúgy első ciklus nagyon kevés embernek szokott normális lenni utána, ha gumival védekeztetek gond nem lehet. Ha még hetekig nem jön meg, irány í gyógyítás, aki majd rásegít.
í gyógyítás = nőgyógyász :)
bocsi, kicst fáradt vagyok
Persze, most akkor én vagyok a hülye azért mert szedem, meg mert tisztában vagyok ezzel.
Holott olvasd csak el a kérdésed... ha védekeztetek már hogyan lennél terhes? Egyébként négy év tablettaszedés után nem szoktak egy hónap alatt teherbe esni, hanem elég sokat próbálkoznak a párok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!