Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hormonkezelés után várjak még? (lent)
Figyelt kérdés
2 hónapig késett. Elmentem nőgyógyászhoz és írt fel hormonkezelést (gyógyszer formájában). Rá volt írva, hogy 5 napig 3X1-et. Ettől állítólag megjön. DE már 2 napja nem szedem a hormontabit és nem jön meg....Várnom kéne még rá, hogy mejöjjön???2011. nov. 28. 12:47
2/7 anonim válasza:
Meg fog jönni pár napon belül!!!!!
Ha jól gondolom norcolutot v hasonlót kaptál!
3/7 anonim válasza:
első vagyok. provera volt az első tippem, de még nem válaszoltál
amúgy én ezt kaptam
megjött pár napon belül de sajnos fél év után megint rosszabb lett
4/7 anonim válasza:
Ha abbahagyod, akkor kell megjönnie, mert az ilyen gyógyszerek megvonásos vérzést idéznek elő.
Legalábbis szerintem ilyen gyógyszert kaptál, bár a nevét nem írtad le.
Várj még pár napot, ha nem jön meg, menj vissza az orvoshoz.
5/7 anonim válasza:
mivel az van rá írva h 5 napig szedd, ne hagyd abba előtte
6/7 A kérdező kommentje:
A gyógyszer neve NORCOLUT. Már beszedtem mind az 5 napot (ez volt 2 napja, hogy befejeztem) és még mindig semmi...
Köszönöm szépen a válaszokat!!!! :)
2011. nov. 28. 19:28
7/7 anonim válasza:
Nekem a doki 2-3 napot mondott és ha akkor se jön meg, akkor kellett volna visszamennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!