Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet az oka hogy nem esek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám konkrétan , hogy a nyáron szedtem 2 hónapig fogamzásgátló tablettát,szeptemberbe abbahagytam mert teherbe szeretnék esni, de azóta sem jön össze.Semmilyen formában nem védekezünk a párommal...Bár az viszont igaz hogy ő annyira nincs rajta ezen a " gyerek témán " és nem akar még gyereket,egyszerüen nem hajlandó belém élvezni, mindig kiszáll 60-nál.De én nagyon szeretnék gyereket. Elvileg teherbe kéne esnem mert nem védekezünk, de aggódom hogy ez miért nem következik be TALÁN AZÉRT MERT A TABLETTA AMIT SZEDTEM HÓNAPOKIG BEÉPÜLT A SZERVEZETEMBE ÉS IDŐ KELL MIRE KIÜRÜL BELÖLE TELJESEN?
2011. nov. 27. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen, temagad adtál választ a kérdésedre.
2011. nov. 27. 22:41
 2/11 A kérdező kommentje:
igen, adtam egy lehetséges okot, de ugygondolom hogy ez akkor történik meg inkább hogyha valaki évekig szed fogamzásgátlót, de én a háromhónapi adagot sem szedtem be teljesen . azóta viszont eltelt majdnem 4 hónap.
2011. nov. 27. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Elég önző vagy! A párod nem akar gyereket, te meg fel akarod cs..áltatni magad. Gratulálok!
2011. nov. 27. 22:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazad van.. :( Nem azért nem szeretné egyébként mert nem szeretne engem, (jövőhónapba lesz az eljegyzésünk). Csak ő még neki korai. De én meg nem tudom mit csináljak mert nagyon szeretném .. szerintem meglehet érteni. De abban igazad van hogy önzőség vele szemben mert nem érdemli meg hogy becsapjam.
2011. nov. 27. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Megszakítással védekeztek, ha jól értem.

Szóval itt a válasz, ezért nem esel teherbe.

Szép mese, hogy mindenki terhes lesz ettől..

2011. nov. 27. 23:36
 6/11 anonim válasza:
Soha nem szedtem fog.gátlót a kedvesem mindig belém élvezett mégis kellet fél év mire teherbe estem. úgy ne akarj gyereket h csak te akarod!
2011. nov. 28. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem élvez beléd, elég valószínűtlen, hogy teherbe fogsz esni.. Sajnos ez úgy szokott működni, hogy csak azoknak sikerül, akik semmiképpen nem akarnak gyereket... De ha a leendő vőlegényed nem akarja, te is várhatnál picit. Vagy ha az ő hozzáállása nem fog változni, és te ennyire szeretnél babát, akkor lehet, nem vele kéne összekötni az életedet.
2011. nov. 28. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
csak gyakorikérdéseken lesz mindenki terhes a megszakításostól...
2011. nov. 28. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem élvez beléd a párod, mitől várod, hogy terhes legyél?

És nem lehetne várni még kicsit, hogy ne kényszerítsd rá a gyereket így? Te szereted őt egyáltalán? Ha szereted, nem akarsz jót neki? Hogy boldog legyen, és úgy érezze, rendben az élete? Ehelyett a nyakába akarsz varrni egy gyereket, akit ő még nem akart, ezzel nyilván nagyon boldog lesz. Mondjuk a gyerek szempontjából sem túl ideális a felállás. Én nem akarnék úgy babát, hogy a párom nem vágyik rá. Se a gyerek, se a párom szemébe nem tudnék belenézni így.

És igen, teherbe lehet esni előváladéktól, de elég ritka. Ettől függetlenül a 14 éves kiskölköknek tudni kell róla, hogy LEHETSÉGES.

Nem arról van szó, hogy minden egyes megszakított közösüléskor teherbe esel, hanem az, hogy teherbe eshetsz. Aztán vagy igen, vagy nem. De mondjuk egy tininek ezt reszkírozni hülyeség.

Amúgy az mit jelent, hogy "kiszáll 60-nál"???

2011. nov. 28. 11:05
 10/11 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, nem mondanám magamra hogy tini vagyok:) a A"kiszáll 60-nál" kifejezés jelentése az hogy megszakítással védekezünk.Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 29. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!