Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kapni fekete színű óvszert?
Figyelt kérdés
Láttam Lifestyle márkájút valami Tuxedo, de ilyet nem nagyon láttam sehol.2009. máj. 12. 21:46
1/8 anonim válasza:
Én a Tesco-ban szoktam találkozni vele!
De remélem tudod, hogy a fekete slankít! :D
2/8 anonim válasza:
A Durex is gyárt fekete színűt, szerintem Rossmann-ban, DM-ben kellene megnézned.
3/8 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy slankít? Lankít esetleg? Ha igen, ez komoly??
4/8 anonim válasza:
slankít > kisebbnek látszik (vicc)
5/8 anonim válasza:
a rako gyárt asszem feketét, nemtom :D
6/8 anonim válasza:
A DM-ben vagy Rossmanben lehet kapni, legalábbis ott láttam. DE azt nem értem hogy mért jobb a fekete, mint a fehér vagy valamilyen más színű???
7/8 A kérdező kommentje:
kicsit bizarr.. domina sexhez ;) meglepi:)
2009. máj. 20. 18:21
8/8 anonim válasza:
11:27-es vagyok.
Így már értem.
De mondjuk egyébként probáld meg a tescoban vagy az auchanban. Ott sztem biztos találni fogsz és olcsobb mintha drogériában vennéd meg.
Ha találsz valamelyik nagy áruházban akkor írd meg a tipusát, meghogy mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!