Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem kipróbálni?
A párommal lassan egy éve vagyunk együtt és az első évfordulónkon már gyógyszerrel akartunk védekezni, de végül édesanyám lebeszélt a tabizásról.
Azt mondta, sok nőnek cisztát okoz, megállnék a növekedésben, hormonzavar is kialakulhat, stb. :/
Egyrészt, miket okozhat még, másrészt pedig mennyire javasolt?
Tudom, felelőtlenség, de 3x kb 10 mp-re (más-más alkalmakról beszélek!) kipróbáltuk gumi nélkül...
Meg ha nem is most, hány éves kortól javasoltabb? 20 már okés?
Addig valami más, hogy ne kelljen óvszerrel védekeznünk? Csak néha, mert annyira kíváncsivá tesz bennünket, hogy milyen, ha a párom belém élvez... (A hüvelykúpot és az eseményutánit javasolták eddig.)

...ja: az egy dolog, hogy megvoltak a vizsgálatok, szeded a gyógyszert.
Csakhogy legalább félévente ellenőrző vizsgálatra kell menni! Ugyanúgy vérvizsgálattal együtt.
Na: ezt szokta az emberek (és az orvosok) 90%-a ellezserkedni. Ha esetleg el is megy az orvoshoz (mert különben nem kap receptet) - 2 kérdés van (hogy érzi magát, van-e baja), aztán kész. Na, ez kevés.
Aztán vagy lesz bajuk belőle később - vagy nem.
A tizenkilencedik kommentelőnek köszi, remélem, mi is pont ugyanígy leszünk a baràtommal. :)
A huszadiknak szintén a hosszas vàlaszadàst, megfogadom. Mellesleg, ha az orvos nem akar velem foglalkozni és gyorsan le akarna ràzni, tuti megkérdezném, hogy biztosan nőgyógyàsz-e...
Még azt szeretném mondani...hogy az egyik előttem lévő megszolalásához hozzátenni, természetesen kivizsgálás évben egyszer az kötelező. De itt inkább a melledet vizsgálják, mint valami mást, illetve rákos megbetegedésre vizsgálnak ki. De 1000-hez az 1 esélyed van arra hogy esetleg pont te legyél olyan szerencsétlen és cisztát kapj vagy hogy esetleg termékeny lennél ugyan ugy a gyógyszer mellet is. Megnyugtatlak nagyon ritka, sőt a mellék hatások sora is. A gyógyszerekre azér irják rá hogy ha véletlenül lenne valami baj, tudd arra fugni.
U.i.:Én Yadine-t szedek és tökéletesen bevált ;)

A huszonharmadiknak ismét köszi, remélem, hogy nem lesz semmi bajom, csupán a mellnövekedés, mint mellékhatás; annak örülnék. :D xD Nagy erre az esély?
A huszonnegyediknek is köszi a kommentet. :)

A mell inkább duzzadni szokott, nem növekedni (persze, ha hízol közben, akkor igen)
Ha abbahagyod a tablettát, visszamehet méretben.
Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagy, de ha nem sajnalod ra penzt akkor van egy megoldas.Nekem bevalt, implantatumnak hivjak, igazabol egy minimalis hormont tartalmazo kis muanyag rudacska amit beultetnek a felkarod belso reszebe.Teljesen fajdalommentes, nekem angliaban lett csinaltatva.Beszurnak egy erzestelenitot, egy tuzogephez hasonlo szerkentyuvel behelyezik, 5 perc az egesz.3 evig van bent, semmit nem kell csinalnod vele, 3 ev utan elmesz orvoshoz es kiszedik.Mellekhatasok:picit osszezavarodik a menstruaciod.
Ajanlom:))
A huszonhatodiknak köszi, voltaképp azért kérdeztem így, mert az egyik tabi mellékhatásként azt írta, hogy; mellnövekedés.
a huszonhetediknek meg köszi, de maradok a tabi illetve a hagyományos növekedés mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!