Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Tabletta vs. Szülők?
Az én gondom az, hogy anyuék nem támogatják a fogamzás gátló tablettát..
Az egész úgy történt, hogy lefeküdtem a párommal, és elszakadt a gumi (pedig végig figyeltük, de pont az aktus végén szakadt el..), felírattam 72 órás tabit, bevettem, és szerencsére nem lett semmi baj. (A 72 órási tablettát párom anyuja vette meg, mert épp nála voltunk ősziszünetben pár napot, mert nem egy városban lakunk párommal, hanem van kb 10 km távolság:)) Anyumnak nem tudtam, hogy elmondjam-e (az ilyen témákban nagyon visszafogott és konzervatív.. és páromat is nehezen fogadta el), de végül csak elmondtam neki, úgy éreztem, hogy erről neki is tudni kell, mert ha valami gond történik akkor mégnagyobb pácban leszek.. Megbeszéltem vele a dolgokat, mondta hogy elmegyünk nőgyógyászhoz meg minden, teljesen megértő volt velem... Erre ma felhozta hogy apa mérges rám, és fel van háborodva. Mert megbeszélték ezt a gumis dolgot. És hogy ez milyen durva.. és hogy nemigazán támogatják a tablettát.. Meg hogy ha tapasztaltabb fiúval lennék akkor nem lett volna ilyen dolog (én vagyok az első barátnője, és több mint fél éve vagyunk együtt), meg ha óvatosak vagyunk. És hogy túl fiatalok vagyunk ehhez, meg hogy ez már túlzás, és hogy nem létfontosságú a szex... stb stb, tehát kaptam a sódert. Eddig tökre jó érzés volt hogy végre megért, és most nagy puffanás, hogy mégse... De én szeretnék tabit, számomra biztonságosabb lenne. Privát orvost, már néztem is magamnak, ha kapok egy kis zsebpénzt, akkor majd elmegyek hozzá. Legalábbis én így tervezem. Szülő beleegyezése kell a tablettához?
17/L
a párom 18/F
Én is ebbe a cipőbe jártam, csak nekem nem 18 a pasim hanem egy kicsit több. Nekem is 1 év kelett hogy elfogadják a páromat, most már 2 éve együtt vagyunk :)
Én is mondogattam anyunak, hogy elakarom kezdeni a gyógyszert, mert én minden hónapba nagyon beteg voltam, meg persze védekezés miatt is. Kétszer-háromszor összevesztem velük miatta, aztán fogtam magam és elmentem egyedül orvoshoz. Már 2. hónapja szedem, szüleim még nem tudják, mert mindig a páromnál veszem be a gyógyszert. Állítsd őket kész tények elé!!!
Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!