Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes a baratnom, segitenetek?
milyen érdekes,h a kérdező nem reagál a válaszokra!
már ha nem kamu a kérdés!
ha nem,akkor jó nagy *zemétláda vagy!
A kérdező egy paraszt, a barátnője meg egy hozzávaló hülye liba.
Egyébként tud tenni: 72 órás tabi. A melegvizes kimosósnak üzenem, hogy attól, hogy beírja minden kérdéshez, hogy mossa ki a csaj meleg vízzel, attól még nem lesz kisebb hülyeség.
Aha, de ha egy nő akarna gyereket, a férfi meg nem és ennek ellenére direkt felcsináltaná magát, akkor mindenki írná, hogy a gyerek az első, fogadd el stb.
Nemtől függetlenül a legmocsokabb dolog rákényszeríteni valakire a szülő szerepet akarata ellenére.
Utolsó, szerintem nézd meg ezt a kérdést hogy lásd: mindkét részről elítélendő a dolog:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..
Bevesz egy 72 órás tabit és meg van oldva, tekintve, hogy elég egyértelmű ha valakibe beleélveznek. Téged meg nyilván elküldenélek szebb éghajlatra a helyében.
De igazából ez a kérdés szerintem kamu.
Nézd, nem tudom, miben segíthetnénk.
Ha akartok gyerkeet, legyen, ha nem nem. Ha a párod nem akar, akkor genyaság rákényszeríteni, ha meg akar, akkor mi a kérdés?
És egyáltalán ha nem akar gyereket, védekezni kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!