Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kifelejtettem egy szemet, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifelejtettem egy szemet, és nem vettem észre mikor?!

Figyelt kérdés
Valószinűleg pénteken, de nem vagyok benne biztos..csak tegnap este néztem, hogy huhuuu vasárnap van és a szombati szemet veszem be. Ahogy a betegtáj.ban volt, kettőt vettem be egyszerre...de reggel volt aktusunk, a fog.gátlón kívül nem védekeztünk. Felhivtam a nőgyógyászom, azt mondta most védekezzem. Történt már valakivel ilyen? Ez az első levelem, 12 napig nem óvszerrel, majd a 13-naptól csak a gyógyszer védett. Nagyon meggyengülhetett a védelme, hogy egy nap kimaradt?
2011. nov. 21. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon.Pont ezért kell minden nap bevenni egyet...Most jó ideig ajánlott kiegészítő védekezés is!
2011. nov. 21. 09:56
 2/2 anonim ***** válasza:
ezt hivjak pocsekolasnak. Off
2011. nov. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!