Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgálással kevés a szex?
Sziasztok!
Egy érdekes cikkre bukkantam és szeretném a lányok és párok véleményét kérdezni, hogy nálatok is ez áll fent a tabletta szedése alatt?
Íme a cikk:
Én másfél éve szedem, nem tapasztaltam ilyen jelenséget. Sőt kifejezetten én vagyok aki ,,nimfo". Értem h akinél előfordul ez az dühében mindenkinek átkozza a fogamzásgátlót, de a szedők többsége (és ezt nem mindenkire értem) nem tapasztal ilyet. Ha a többség ezt tapasztalná nem szedné, nem hülyék a nők h szenvedtessék magukat.
Azt mondjuk kifejezetten nem értem h ,,Mert ugyan nincsen benne a betegtájékoztatóban a mellékhatásoknál". Enyémben benne van, a libidócsökkenés és a hízás esetleges mellékhatásként, szerintem a többin is. Ahogy az is h ha bármi változást észlelsz akkor tessék gyógyszert váltani. Amennyire olvastam itt-ott, sokan nem teszik meg, mert ,,a fejfájás még belefér", meg ,,1-2 kiló belefér". Nem fér bele. Más gyógyszer kell ami nem okoz tünetet.
És válaszolva h milyen gyakran szexelünk párommal, változó. Van h heti 2x (nem azért, mert nem kívánjuk egymást hanem, mert más helyen lakunk még), van olyan h 1 nap 3-4.
22N
És visszatérve : "miét kell beleszólni a test működésébe"
Hát ha valaki nem akar gyereket akkor bizony bele kell szólni lol. Az pedig kicsit túlzás h ,,egészségtelen". Ez nem hamburger, vagy cola. Ez gyógyszer. Ennyi erővel minden nemű gyógyszer egészségtelen és semmit se szabad szedni (hozzátenném h támogatnám). Márpedig nincs olyan ember aki ne szedne valamit, vagy állandóan vagy amikor muszáj.
Az antibiotikum, na arról vannak tapasztalataim mennyire szét tudja roncsolni az embert. Ebből kifolyólag h őszinte legyek egy esetleges újabb antibiotikum használatától jobban félek, mert az előbb kifejti a káros hatást mint a fogamzásgátló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!