Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1000 darabos óvszert vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1000 darabos óvszert vegyek?

Figyelt kérdés
Úgy számoltam ki, hogy egynek az árára lebontva ez a legolcsóbb. De a bnőm nem fog megijedni/rosszul venné, ha meglátja az 1000 óvszert?
2009. máj. 11. 00:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
hát ne lássa meg :D habár nemhogy azt lássa hogy csak a sex miatt vagy vele együtt sok csaj ezt nem szereti... no mind1, vagy add neki elö poénosan
2009. máj. 11. 00:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, ijedős-e. Meg attól, hogy szoktatok-e étkezni, tisztálkodni, tanulni, dolgozni vagy csak a szex tölti ki a 24 órátokat. Meg az utóbbi esetben már csak az óvszerek számát kell visszaosztani az elkövetkező aktusok számával és megkapod, hogy meddig elég ez a mennyiség. Igaz akkor még ott van a lejárati idő, amit figyelembe kell venned, mert nincs annál gázabb, ha a lejárt szavatossági idejű óvszer miatt még apává is leszel.
2009. máj. 11. 00:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miert kell azt megmondanod hogy hanyat vettel?
2009. máj. 11. 01:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen az az 1000 darabos? Hol lehet kapni? Mi a neve?

És mennyibe kerül?

Hááát! Én is igyekszem sokat szeretkezni, de ahogy előző tanult kollégám is mondta, hogy beleszámítva a munkaidőt,vagy iskolát, alvást, a női "nehéz napokat", betegségeket, egyéb külön töltött napokat, hétvégéket, Illetve ne feledjük azon kedves kivételes eseményeket sem, amihez nem húzunk gumit... :)

Szal kedvező számítások és csajjárás esetén is kitartana minimum vagy 2-3 évig. (Esetleg ezek néhány többszöröséig.)

De mi van, ha mondjuk kiderül, hogy ez nem is jó óvszer. Mondjuk nem elég vékony, vagy bnőd allergiás rá. Akkor hova húzod fel?

Szal szerintem kezd kisebben, mondjuk vegyél 4-5 10-es csomagot, különbözőket, aztán nézd meg meddig tart! Ha még megvan a barátnőd, amikor elfogy az utolsó, akkor ez már egy hosszú kapcsolat és érdemes lesz beruházni nagytételben. Meg addigra kiderül, melyik típus az, ami mindkettőtöknek a legjobb.

Ha jó a csaj, hidd el megéri a gumi ára egyre lebontva még így is!!!

Lehet, hogy a bnődnél is nagyobb sikere lesz, ha nem a legolcsóbb gumit választod "hozzá".

2009. máj. 11. 02:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha napi 3x szeretkeztek, az 1000 gumesz akkor is úgy 3 évig tart ki. Addig meg simán lejár a szavatossága, ráadásul mindketten hatszor megunjátok, hogy végig ugyanazt kell bámulni.
2009. máj. 11. 02:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó... Tudsz te számolni???

Nagyon eltúlzott számolás következik:

1 év 365 nap, azaz 52 hét, vagy 12 hónap... Ha minden hónapból 1 hetet kiveszünk (mensi), akkor marad 40 hét, azaz 280 nap... Ha ezt napi 3-mal szorozzuk fel (ennyit írtál), akkor 840 fogy el egy év alatt, szal közel sem bír ki 3 évet...

De hol lehet kapni ilyen csomisat? Az sztem rengeteg lenne, vedd inkább lebontva...:D

Ha megveszed, ne mondd el neki, dugd el, és kész... Annyi, hogy mindig legyen nálad:)

-Reaper-23/F

2009. máj. 11. 02:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol lehet kapni? kérdésre:

[link]

(Nem fűződik hozzá semmilyen érdekem, ez nem bújtatott reklám. Csupán találtam a neten, itt EGY lehetőség, de biztos még sok helyen lehet ilyesmit kapni.)

2009. máj. 11. 04:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez a tökéletes óvszer!!!!!!!
2009. máj. 11. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg egy 1000-szer szexelő barátnőt kérek! :D

Kis kefegépek!

Vegyél hozzá még 1 darabot és romantikusan mondd meg bnődnek, hogy 1001 éjszakát sznél vele tölteni!

Poénnak jó, bár elég sok egyszerre ennyit kiadni erre.

Ha mindenáron ezt akarod van egy ötletem. Fogj össze 1-2 haveroddal és úgy dobjátok össze, és osszátok el a cuccot.

2009. máj. 11. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Reapernek: és napi 3 szex?

írta a válaszoló is hogy "beleszámítva a munkaidőt,vagy iskolát, alvást, a női "nehéz napokat", betegségeket, egyéb külön töltött napokat"

Akkor hogy lenne 3 szex naponta, és hogy jönne ki a 840 egy év alatt?

Hát akármennyire is szeretem a barátnőm, napi 3 szex és egy hét után már unnám, meg lehet hogy fel se állna, pedig barátnőm is nagyon izgató, én meg gyorsan regenerálódok.

Szerintem is kitart vagy 2-3 évig, inkább 3 vagy több nálam.

2009. máj. 11. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!