Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora az esélye, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Menszeszem 1. napja után 6 nappal később lefeküdtem egy sráccal. Sajnos nem védekeztünk és kb 2x is belém élvezett.
2011. nov. 15. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Remélem csak kamu. Ha nem, akkor egy nagyon gyökér ember vagy :D Ha a pasid beléd élvez az az első hogy nőgyógyász és esemény utáni tabletta te IQ bajnok... Nem várni, hogy terhes vagyok-e? Ha igen akkor meg kaparjunk egyet, úgyis az a divat vagy mi a f*aszom?
2011. nov. 15. 20:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Te hülye. Fogalmad sincs semmiről.
2011. nov. 15. 20:52
 13/17 anonim válasza:
Normális 28 napos ciklusnál kb 1-2 % esélyed lenne a terhességre, de mível írtad, hogy legutóbb 2 hónapot késett, így nem lehet tudni mikor várható peteérés... A menstruáció 1 napjától számolva a 29. napon tesztelhetsz. Ha negatív 1 hét múlva még egyszer. Ha nem kívánt baba lenne (gondolom nem az), akkor kívánom, hogy ne legyél terhes! Amúgy egy átlagos ciklusban 7-8 nap van, ami alatt meg lehet termékenyülni... Legközelebb védekezzetek, ha nem szeretnétek szülők lenni! Sokféle módon lehet manapság védekezni. Megírod majd mi lett?
2011. nov. 16. 02:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Legközelebb védekezünk, még egy ilyen helyzetet nem vállalok be. Köszi a tanácsot. Majd kb 2 hét múlva megírom, addigra szerintem kiderül minden.
2011. nov. 16. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:
A terhességi teszt 10 nap után kimutatja, hogy terhes vagy-e, vagy sem.
2011. nov. 16. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért is én vagyok a hülye? Ki szexel védekezés nélkül élvezésig?? legalább megszakítva védekeztetek volna te ostoba. És legközelebb 72 órásat vegyél és ne azon foss lesz-e baba vagy nem...
2011. nov. 16. 19:19
 17/17 anonim válasza:
19:14 A terhességi teszt a beágyazódás után leghamarabb 3 nappal mutatja ki a terhességet. A beágyazódás általában 10-14 nap...
2011. nov. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!