Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csak óvszerrel védekezés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak óvszerrel védekezés, teherbe esés lehetséges?

Figyelt kérdés
17vagyok eddig csak óvszerrel védekeztünk,közvetlen reakcióm szex után mindig parázok és várom h megjöjjön.Fogamzásgátlót nem akarok szedni.Csak óvszerhasználat remélem biztonságos.
2011. nov. 14. 14:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

14:54

Attól, hogy 17 éves volt akkor, miért nem védekezhetett felelősen? Alkalmi kapcsolata nem is volt soha, csak komoly, nem feküdt le fűvel fával. És az akkori barátja 23 éves volt akkor, jópár lánnyal volt dolga előtte, és azokat nem ejtette teherbe egyiket se. És azért ha a pasi tapasztalt az óvszerhasználatban, aligha hinném, hogy csak azért mert a csaj annyira nem, valószínű, hogy ez okoz problémát...

14:57

Lehet, hogy nem tudod elképzelni, az emberek sokmindent nem tudnak elképzelni, de mégis létezik, ott van, és működik. Például szerinted mielőtt bebizonyították, hogy a földlemezek a földtörténet során mozogtak, bárki is eltudta volna képzelni? Hiszen ez a mozgás emberi érzékeléssel felfoghatatlan az időintervallum miatt. Vagy például az evoluciót milyen nehéz volt elfogadtatnia Darwinnak, pedig létező dolog, ott van és volt minden tény. De azok az emberek akik ellenezték, nem tudták elképzelni, hogy ilyen lehet.

Szóval ilyen elképzelősdi helyett tényekre kéne támaszkodni, és igen, ismerek olyat aki helyes óvszerhasználat mellett lett terhes, és mint mondtam, itt a GYIK-on is írták már.

Ez egy létező probléma.

Az embernek nem kell rettegésben élnie, de tisztában kell lennie a kockázatokkal, hogy felelős döntést tudjon hozni, és azt tehesse amit igazán akar.

És én azt tapasztalom, hogy a fogamzásgátlás kategóriában nagyon sokan nincsenek képben.

Elszomorító például, hogy múltkor egy nő írta, hogy teljesen elképedt, amikor az orvosa közölte vele, hogy a fogamzásgátló tabletta szabályos, gond nélküli szedése mellett is lehet terhes, úgyhogy ha él szexuális életet, akkor le kell tesztelni, hogy terhes-e, mert a tünetei utalhatnak arra.

Szerintem sokkal inkább félrevezetés az, hogy a lányok és nők nincsenek normálisan tájékoztatva a valós kockázatokról, amiket el kell fogadniuk, és vállalniuk kell érte a felelősséget.

Én nem rémisztgetek senkit, hanem tájékoztatom őket a valóságról, ami általában nem kerül a felszínre, amíg baj nem történik. Az meg, hogy ők mit tesznek ezzel a tudással, az teljesen az ő dolguk.

2011. nov. 14. 15:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerinted Én kíváncsi vagyok erre a sok felesleges okoskodásra? Attól mert nem rinyálok, rettegek még lehetek felelős és tudom mi minek a következménye! Kicsit nyugodj már meg! :D Eszméletlen.... Kedves emberek ne szexeljetek inkább, mert bármit csináltok is, mindig lesz esélyetek terhesnek lenni!

És még mindig azt mondom, nem kell mindig mindent elhinni az embereknek...

2011. nov. 14. 16:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Mindig ott van az az 1%, de ettől felesleges rettegni. A lényeg az h tégy meg amennyit csak tudsz, mást nem tehetsz. Persze hallja az ember h van aki így is benne van az 1%ban, de felelősségteljes védekezésnél, ennek kb annyi az esélye mint h makk egészséges ember 20 évesen szívrohamot kap (mert ugye ez is elő tud fordulni, mégse retteghet tőle mindenki egész nap).

Lévén h nő vagy, egész életedben félni fogsz amíg nem akarsz gyereket. Én is fogamzásgátlót szedek, pontosan, mellékhatás nélkül, mégis mindig azon a napon mikor meg kell jönnie pár órával előtte már tűkön ülök h mikor jön már meg. Ez természetes érzés és sztem sokan aggódnak feleslegesen.

22N

2011. nov. 14. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
pharmatex + gumi.. tuti h nem leszel terhes.. en csinaltam már megszakitással is, nem egyszer, és nem lettem terhes :D ne parazd tul a dolgot..
2011. nov. 14. 23:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Közös megegyezés hogy 8 éve így védekezünk....igazából az ő ötlete....szeretné ha a "nászéjszakán lenne mit várni"....
2011. nov. 15. 08:02
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem közös megegyezésed hanem a te döntésed volt csak nem vetted észre...De remélem hogy ezért a gumizásért néha megjutalmazod őt!!!Végül is tényleg nem rossz ötlet nászéjszakán gui nélkül csinálni...És másnap nem véres lepedőt tesztek ki hanem spermásat :) de ha fejbe vered valamivel a párod akkor még tehetsz ki másnap véres lepedőt :)
2011. nov. 15. 08:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Esküszöm hogy ő találta ki én már rég csinálnám nélküle!!!!
2011. nov. 15. 08:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Sőt előtte én csináltam is gumi nélkül, ő még nem soha egy lánnyal sem...lehet ezért nem érzi szükségét vagy tudom is én....
2011. nov. 15. 08:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segített! Azért nem szedek gyógyszert ,nem akarok 30évesen nem teherbe esni.....
2011. nov. 15. 21:43
 20/20 anonim válasza:
Nevetséges. Nehogy már a nőnek kelljen magyarázkodnia és rosszul éreznie magát amiért óvszerrel védekeznek már 8 éve. Menj a p*csába inkább, mert ez teljesen rendben van.
2019. jún. 2. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!