Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptatás alatt szükséges a védekezés? Lehetséges a teherbe esés?
IGEN!Van olyan 3 gyermekes anyuka ismerősöm,aki volt,h 2 gyereket szoptatott egyszerre,a 2 éves bátyust,meg a néhány napos kishúgit.A két fiatalabbal úgy lett várandós,h szoptatott.Mondják,hogy amíg napi 5ször szoptatsz,addig erősebb a védelem,de itt is megvan az esély rá.(Erre is lenne példám.)
Szedjél cerazettet.Ez egy nem kombinált hormontartalmú tabi,amit természetesen nőgyógyász tud felírni.Elég gyakoriak a mellékhatásai,főként a vérzésrendszertelenség,de ez nem árt a babának.
Ha nem akarsz hormonális dolgot,akkor óvszer,vagy pharmatex termékek.De védekezni mindenképpen kell,hacsak nem kis korkülönbséggel szeretnétek gyereket.
Köszi a válaszokat
De ha nincs menstruáció akkor nincs peteérés sem Nem?
Akkor meg nem lehetséges a terhesség sem peteérés nélkül
De Én úgy hallottam hogy szoptatás alatt nem jön meg a havim
Nem így van?
Tényleg ennyire értetlen vagy? Megjöhet a havid szoptatás alatt is. Nekem is megjött, amikor a kisfiam 4 hónapos volt. Pedig nem csak 5x szoptattam naponta!
Hidd el! Megjöhet, lehet peteérésed és lehetsz terhes.
Ha nekünk nem hiszel, akkor tedd fel a kérdésed olyan oldalon, ahol szakértők (orvosok) válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!