Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok milyen fogamzásgátlót szedtek és mennyibe kerül?
Stodette 5600 körül van a 3 hónap.
Az első hónapot végig véreztem ezen kívül más nem jelentkezett. Leszámítva h már nem kell fájdalomcsillapítót szednem vérzések alatt. Az h hogy reagál rá a szervezeted az első hónapban kiderül. Ha jó a gyógyszer akkor a ,,normális" mellékhatások megszűnnek az első hónap után. Ha nem szűnnek meg másik gyógyszer kell.
22N
Első vagyok, amikor elkezdtem először szedni, 15 napig véreztem, de azóta semmi más mellékhatása nincsen. Illetve annyi, mint az egyik előttem válaszolónak, hogy meg sem érzem, hogy megvan. Előtte a menzeszem alatt úgy görcsöltem, hogy nem bírtam megmozdulni, hánytam, többször el is ájultam. (Én ezért is szedem...)
23N
Yasminelle volt 8500 Ft körül/3hó
Abbahagytam, mert szédültem tőle, hányingerem volt, és erőtlennek éreztem magam, én a gyakori és a ritka mellékhatásokból is beszedtem, nem is enyhén, de amúgy majd úgyis kitapasztalod...de csináltass előtte vérvizsgálatot meg APC rezisztenciát, nehogy trombózisod legyen, sajnos a világ elhallgatja, hogy azért elég sokaknak van a fogamzásgátlóktól (még alapos kivizsgálás mellett is). Sok szerencsét! :)
Stodette, 5900ft.
Kicsit feszült voltam az első hónapban, étvágy átlag, pattanás semmi:)
köszönm a válaszokat.
akkor kell kérnem apc vizsgálatot, mert nagyon soka visszerem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!