Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Leírnátok milyen fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok milyen fogamzásgátlót szedtek és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 08:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Stodette 5600 körül van a 3 hónap.

Az első hónapot végig véreztem ezen kívül más nem jelentkezett. Leszámítva h már nem kell fájdalomcsillapítót szednem vérzések alatt. Az h hogy reagál rá a szervezeted az első hónapban kiderül. Ha jó a gyógyszer akkor a ,,normális" mellékhatások megszűnnek az első hónap után. Ha nem szűnnek meg másik gyógyszer kell.

22N

2011. nov. 14. 13:10
 12/19 anonim válasza:
Ajánlani tudom a Nuvaring hüvelygyűrűt! 3 havi adag kb.9000 ft. csökkentett hormont tartalmaz,igy bátran lehet szedni! 3 hétig folyamatason benn van, nincs vele gond,nem kell fejben tartani,és van 1 hét amikor kikell venni,akkor fog megjönni. nekem nagyon jól beállította a menstruációmat, mindig hajszál pontosan jön meg. nem akadályoz semmiben!!!
2011. nov. 14. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Első pár hétben enyhe hányinger, amúgy más semmi. :)
2011. nov. 14. 14:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok, amikor elkezdtem először szedni, 15 napig véreztem, de azóta semmi más mellékhatása nincsen. Illetve annyi, mint az egyik előttem válaszolónak, hogy meg sem érzem, hogy megvan. Előtte a menzeszem alatt úgy görcsöltem, hogy nem bírtam megmozdulni, hánytam, többször el is ájultam. (Én ezért is szedem...)

23N

2011. nov. 14. 15:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Yasminelle volt 8500 Ft körül/3hó

Abbahagytam, mert szédültem tőle, hányingerem volt, és erőtlennek éreztem magam, én a gyakori és a ritka mellékhatásokból is beszedtem, nem is enyhén, de amúgy majd úgyis kitapasztalod...de csináltass előtte vérvizsgálatot meg APC rezisztenciát, nehogy trombózisod legyen, sajnos a világ elhallgatja, hogy azért elég sokaknak van a fogamzásgátlóktól (még alapos kivizsgálás mellett is). Sok szerencsét! :)

2011. nov. 14. 16:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Stodette, 5900ft.

Kicsit feszült voltam az első hónapban, étvágy átlag, pattanás semmi:)

2011. nov. 14. 19:36
 17/19 anonim ***** válasza:
qlaira 9000-10000 három hónapra
2011. nov. 15. 07:59
 18/19 A kérdező kommentje:

köszönm a válaszokat.

akkor kell kérnem apc vizsgálatot, mert nagyon soka visszerem :-(

2011. nov. 15. 11:53
 19/19 anonim válasza:
Symicia 6000 körül van 3 hónapra :)
2011. nov. 15. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!