Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi idő alatt termelődik, jön létre a petesejt?
Szerintem vegyél elő egy biológia könyvet.
Hint&Tip: A petesejt nem termelődik, vagyis igen, de még anyukád pocakjában vagy olyankor. Sok-sok petesejttel születsz, és életed végéig abból gazdálkodsz.
U.I.: Neked még nagyon nem való a fogamzásgátlás, ha azt sem tudod, mire hat!
Bocsi ha nem te vagy az de nem te írtad ugyanezt ki csak máshogy fogalmazva 2 napja?
Ha az a kérdés h csökken e a fogamzásgátló hatása igen csökken. Ahogy a tájékoztató is írja az első és 3. héten kimaradt tabletta esetén konzultálj a dokiddal mi legyen.
Én 1szer felejtettem el és pár órával csúsztam ki határidőből, felhívtam dokit és pótoltam. Nálam ennyi elég volt jelek szerint, de én már másfél éve szedem. Nem tudom te mennyi ideje.
Ilyen fontos kérdésbe ne idegeneket kérdezz hanem merj az orvosodhoz fordulni. Ha nem bízol benne ennyire, keress másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!