Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg az egyik hónapban az...

Tényleg az egyik hónapban az egyikben, majd a másik petefészekben termelődik petesejt? Nekem az egyik petevezetékem el van záródva, akkor nekem csak 2 havonta van esélyem?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy 2 havonta van esélyed!

Nekem pl.hiába átjárható mind a kettő, a jobb petefészkem sokkal aktívabb, a balból talán évente 2-3 alkalommal jelentkezik petesejt!

2008. okt. 6. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát nem tudom mindenkinél -e , de nálam ugy működik, egyszer a jobb, másodszor a bal petefészkemben érik a pete, de van akinek kettő is érik egyszerre, egyikből és a másikból is! De változo, most aug.-ban bal oldalon volt, szept.,és októberben pedig a jobb oldalon volt! Változó, szerintem nálad is lehet egymás után is! Ezért ne csüggedj el, attol még nagyon is lehet babád!!! :)))
2008. okt. 6. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Én amikor Clostyt szedtem mindíg csak a balban volt érett pete.A dokim azt mondta,hogy nem csak havonta változik.Lehet,hogy pl 2-3 vagy több hónapig csak az egyikben érik meg és lökődik ki,majd utána jön a másik oldali.Van esélyed így is csak lehet,hogy tovább fog tartani,mire összejön.
2008. okt. 6. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

normál esetben igy van, de hol van ma már soknormál eset..

Elvileg kéthavonta lenne neked, de mivel agyközpontú a sárgatest hormon irányítása, a maradékszerv pótolhatja a kieső szerv szerepét...mint a gyengénlátók pl jobban hallanak..

Ezesetedben átveheti , pótolhatja a másik petefészked az elzárt működését..sőt havonta több pé is lehet..

Nem vagy hátrányban,nyugi!

2008. okt. 6. 18:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki biztató válaszát,de ugy el vagyok keskenyedve a hsg óta.Nektek köszönöm,most kicsit jobb a lelkem!:)
2008. okt. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!