Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakítással védekező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítással védekező nők/férfiak! Válaszolnátok néhány kérdésre? (Nem szentbeszédet szeretnék tartani, csak kíváncsi vagyok pár dologra)

Figyelt kérdés

1. Miért ezt a módszert választottad?

2. Mit tennél, ha becsúszna a baba? (elvetetnéd, megtartanád, örökbe adnád?)

3. Milyen fogamzásgátlási módszereket ismersz még, és melyik lehetőséget miért zártad ki?

4. Mióta védekezel így?

5. Volt-e már nem kívánt terhességed?

6. Hány éves vagy?

(A nemet is írjátok oda legyetek szívesek:)

2011. nov. 7. 19:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

4. Értem:) Egyébként a gumiallergia (pontosabban latexallergia) viszketéssel jár. A lekonyulásnak inkább pszichés okai vannak. Ezt most csak azért mondom, mert sokan azt hiszik, hogy ha vkinek lekonyul, akkor allergiás a gumira. Persze ez nálatok nem változtat semmin:)

5. Köszi.

2011. nov. 7. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Én egyszer csináltam, amíg még nem szedtem foggátlót, néha engedtem a páromnak, mert óvszerben lelankadt néha... és egy gyenge pillanatomban engedtem neki.

1. Az előbb leírtak miatt.

2. Már a szex közben tudtam, hogy biztonság kedvéért fogok másnap venni és bevenni sürgősségit, de ha lett volna baba, elvetettem volna.l.. fiatal voltam még, anyagilag nem stabil módon.

3. Óvszer, fogamzásgátló, Pharmatex jellegű szarok, spirál, pesszárium. Most fogamzásgátlót szedek.

4. Egyszer "védekeztem" így, többször féltem volna

5. Nem.

6. Akkor 23 voltam. most 27

27N

2016. okt. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!