Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnöm nem akar használni óvszert és nem szed semmit mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én nem akarom anélkül csinálni ö meg azzal nem akarja és ez nehéz eset....2009. máj. 7. 18:51
1/11 anonim válasza:
ha ehogy se akar védekezni ne feküdj le vele. puhatolózd ki miért nem akar, hátha találtok megoldást.
2/11 anonim válasza:
Szerintem is beszéljétek meg, mi van a háttérben. Nem írtad, hány évesek vagytok, azt sem, mióta vagytok együtt, de szerintem ez felelőtlenség a részéről.
3/11 anonim válasza:
Haverom így lett apuka....20 évesen me a nője nem akart védekezni és a gumit se akarta............legyen saját akaratod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4/11 anonim válasza:
Ha nem akarsz ennyi idősen (nem tudom hány éves vagy), akkor próbáld meg rábeszélni a védekezésre, vagy beszéljétek meg, mi a baja, ha hajthatatlan akkor közöld vele, h addig nem vagy vele hajlandó lefeküdni, amíg meg nem gondolja magát. Legalább az egyikőtöknek legyen esze!
5/11 anonim válasza:
A tiszta, őszinte igazságot mondom el:
A barátnőd agyi butasága olyan mértékben kihat rá, hogy a szexuális életetek rovására megy.
6/11 anonim válasza:
1: kérdezd meg a pesszáriumot
2: kérdezd meg (orvostól) a férfi fogamzásgátló szereket.
Amúgy nem vallásos a barátnőd? Mert az magyarázná.
7/11 anonim válasza:
Biztosan kell neked egy ilyen felelőtlen lány? Szeretnél apuka, netán nemi beteg lenni??? Szerintem küldd el a fenébe....
8/11 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg a barátnőddel! Lehet, hogy kínos neki, hogy allergiás az óvszerre és valljuk be: a hormonális fogamzásgátlás sem túl egészséges (nő vagyok és fogamzásgátlót szedek!), ráadásul van vele procedúra rendesen (szűrővizsgálatok, vérvétel, mindig időben bevenni, nem elfelejteni, mindig kiváltani...) és nem is kifejezetten az olcsó megoldásokhoz tartozik: 5000-9000 Ft között mozog átlagban az áruk, amit ha nagyon fiatalok vagytok, a szülőknek kell állni és benne van a pakliban, hogy a lány szülei nem engedhetik meg maguknak ezt a kiadást és számára ez kínos. Lehet, hogy fél a hormonális fogamzásgátlástól, mert ha a sok "kedves" férfi válaszoló beleolvasna a betegtájékoztatóba, látná, hogy "Jéé, vannak mellékhatások!"... Szóval ezer meg egy oka lehet annak, hogy a barátnőd ellenáll a védekezésnek, csak ki kell deríteni az okát. Lehet anyagi és lelki oka is, de ezt egy beszélgetés során ki lehet deríteni.
9/11 anonim válasza:
2053-asnak: ha ennyire vallásos lenne hogy amiatt nem akar védekezni, akkor a szexben sem lenne benne házasság előtt.
10/11 anonim válasza:
Feküdj le vele úgy,hogy Patentex oval kúpot használ és te meg nem mész el benne.Ez így biztonságos.Én is így védekezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!