Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell várni hogy védjen?

Szerintem ha rosszkor kezdted el szedni, akkor teljesen összezavartad a hormonháztartásod. Így olyan, mintha kihagytál volna 2 szemet, ami azt jelenti, hogy nem igazán vagy védett... Amúgy is egy hét kiegészítő védekezést ajánlanak egy kihagyott szemnél is, Te viszont kettőt hagytál ki, ráadásul gumi nélkül szexeltetek...
Én nem venném biztosra, hogy védve vagyok, és megvenném 2 hét múlva a terhességi tesztet.
A fogamzásgátlót nem lehet ilyen felelőtlenül szedni, nem véletlenül kell szabályosan szedni, lehetőleg még az órának is egyeznie kell.
Összegezve: teherbe eshettél (bár kicsi rá az esély, de több, mintha nem szexeltél volna és több, mintha rendes szedés mellett szexeltél volna), és én a helyedben a következő levélig nem venném biztonságosnak.
20/L (3 éve szedek gyógyszert)

Teljesen biztos. Két tablettát kihagytál, cuncimókus, a hormonjaid megzavarodhattak tőle és tabletta ide vagy oda már megtermelhették a petesejted. A pasiknál meg a dolog úgy működik, hogy berakja, és már akkor van egy spontán folyás, amiben vannak életképes spermák, aka hiába nem ment el benned, ugyanúgy teherbe eshetsz.
Mindig normálisan kell szedni azt a sz*rt könyörgöm, lehetőleg ugyanakkor. Állítsd be a telefonodon az egyik ébresztést arra az időre, mikor be akarod venni, és az majd figyelmeztet, nem fogod elfelejteni.

Ha már gyógyszert szedsz, akkor azt felelősségteljesen. Fekete-fehéren benne van a tájékoztatóban, hogy már egy kihagyott szem esetén is egy teljes hét kiegészítő védekezés kell. Te kettőt hagytál ki. Ráadásul az első héten...
A megszakítás meg nem sokat ér.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!