Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jöhet meg? . A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jöhet meg? . A többbi LENT!

Figyelt kérdés
gyogyszert szedek 6hónapja(volina) és most elkezdtem szedni fogyokurás gyogyszert(metabol) múlthét vasárnap kellet bevennem az utolsó szemet az az most vasárnap kell bevennem az első szemet az új levélből, és nemjött meg a mensesem még, a metabol miatt késhet vagy mi miatt már kezdek ideges lenni.... értelmes válaszokat szeretnék kapni......
2011. nov. 4. 13:21
 1/2 anonim válasza:
Van rá esély hogy esetleg terhes vagy? szoval nem védekeztetek az elmult egy honapban vagy ilyesmi? de szerintem csak a fogyokurás gyogyszer zavarja össze a hormonjaidat és az miatt késik
2011. nov. 4. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem is fogy.gyógyszer lehet az egyik oka

de lehet,hogy nincs oka...a 7.szünet mentes nap közül bármelyiken megjöhet a "menzeszed".Ha a 6. vagy a 7. napon jön meg az is teljesen rendben van!

2011. nov. 4. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!