Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a mai szem beesett a küszöb alá, és nem tudtam kipiszkálni?
Figyelt kérdés
Beszedtem helyette egy másikat, de nem akarok egy egész levelet kidobni azért, mert egyet bevettem belőle..2011. nov. 4. 00:53
1/8 anonim válasza:
Tartsd meg azt a levelet későbbre, máskor is adódhat ilyen probléma, vagy hogy pl hasmenés miatt pótolni kell egy szemet. Vagy akkor is jó ha valamiért épp nem tudsz eljutni orvoshoz, és elfogy a tabi.
Mikor szedtem tablettát nekem mindig volt ilyen pótlevelem.
2/8 anonim válasza:
Vagy tdd el a levelet, ahogy az első mondja. Vagy csak az utolsó szemet mindig egy következő levélből vedd be.
Vagy ez a ciklus egy nappal rövidebb lesz és kész. Ugyanúgy megtartod a 7 napos szünetet, 8. napon elkezded az új levelet és így egy nappal korábbra tolódik a szedés. Egy nap nem oszt nem szoroz.
3/8 anonim válasza:
Milyen fajta a küszöbötök? Lehet, hogy egy egyszerű csavarhúzóval fel tudnád szedni és akkor meglenne a bogyó, aztán visszacsavarozod.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert a küszöb és a fal között van egy kis luk, ahol falfesték van, meg faldarab, oda begurult, és elkezdtem kipiszkálni, de csak egyre mélyebbre süllyedt..
2011. nov. 4. 02:24
5/8 anonim válasza:
Milyen tabit szedsz (név szerint)?
6/8 A kérdező kommentje:
Yadine..
2011. nov. 4. 13:58
7/8 anonim válasza:
Az egy fázisú, úgy tudom. Szedd végig a levelet, nem gond, hogy eggyel kevesebbet vettél be, csak ennek megfelelően ne 7, hanem 6 napos legyen a szünet.:)
Ennyi.
8/8 anonim válasza:
Ugyanúgy 7 napos legyen a szünet. Miért kellene rövidebbnek lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!