Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tapasztalatok a Yadine-ről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok a Yadine-ről?

Figyelt kérdés
Most írta fel a dokim új gyógyszernek.Nektek hogyan vált be?
2009. máj. 6. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyan mégcsak másfél hónapja szedem,de nem volt semmi mellékhatása nálam.Anyukám is sokáig ezt szedte neki se volt vele semmi problémája.
2009. máj. 6. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt írta fel először a dokim, de majd szétszakadtak tőle a melleim, fájt a hátam és iszonyatos migrénem lett. 1 havi adagot szedtem be, aztán kénytelen voltam váltani.

De neked lehet, hogy bejön. Alkati kérdés

2009. máj. 6. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
én 5 levélen keresztül szedtem, és már az első levél után rettenetesek voltak a mellékhatások! Végig arra vártam, hogy majd hozzászokom, de csak rosszabb lett. Iszonyatos migrénem volt tőle, hetente többször, de minden nap fájt a fejem hol erősebben hol gyengébben amig szedtem, volt, hogy egy hónapban 3szor kötöttem ki az ügyeleten. Emellé a hormonoktól teljesen elment az étvágyam, minden ételtől undorodtam, állandó volt a szagérzékenység, hányinger. Tiz kilót fogytam amig ezt a szart szedtem! Ha ez nem lenne elég 17 évesen kijöttek a viszereim, sőt sokszor viszérgörcseim is voltak! Ég és föld a különbség, mióta abbahagytam! Nem akarom egyből lehúzni a Yadinet, de nekem nagyon rosszak a tapasztalataim vele kapcsolatban, ezért mindenkinek el szoktam mondani, hogy minél kevesebb ember járjon úgy mint én:(
2009. máj. 6. 20:44
 4/7 anonim válasza:
10 napja szedem eddig semmi bajom vele...Rem ezután sem lesz........Előző kommentől ne rettenj meg,nekem a Lindynette nem vált be más meg arról zeng ódákat ez változó mások vagyunk.
2009. máj. 23. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már évek óta szedem és csak jótékony hatásai vannak.No pattanás,nem híztam tőle,és úgy tudom a hormontartalma is nagyon nagyon kevés.Én mindenkinek csak ajánlani tudom
2011. szept. 5. 22:13
 6/7 Cicc.18 válasza:
Én most kezdtem el szedni. És szeretném megtudni,hogy ajánlott csak vízzel bevenni? Ha szénsavas üdítővel (Colával) veszem be lehetséges,hogy elveszti a hatását?
2011. szept. 18. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy elvesztené
2014. jan. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!