Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt elélvezne a párotok kiveszi belőletek a péniszét?
Ha gumivan rajta akk nem kell kivenni előtte!Ugyan is az óvszerből nem jut ki a sperma,max akk ha szakadt!
Fogamzásgátlónál meg akkor kell még pluszban gumi,ha netán antibiotikumot szedel,vagy egyéb gyógyszert ami gyengíti a hatását!
hát ők tudják, én nagyon nem bírnám elviselni, ha épp a legjobb pillanattól fosztanánk meg magunkat...nekem csak úgy teljes egy aktus, ha azzal zárul, hogy a párom mélyen belém élvez....ezért szedek fogamzásgátlót, amihez képest a megszakítás nem ér semmit, kb olyan, mintha az agyig felöltöztetett kisgyerekre az anyja ráadna még egy plusz sálat...ha a ruhák ellenére megfázna, biztosan nem azon az egy pulsz sálon fog múlni....
22/L
Teljesen felesleges, ahogy már előttem leírták. Megfelelő védekezés mellett semmi szükség rá, azon kívül tényleg ez benne a "csúcspont" :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!