Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek-e olyanokat akik fogamzasgatlo tabletta mellett teherbe estek? :-s
Figyelt kérdés
2 het mulva jon meg a menstruaciom es kezdem el szedni a fogamzasgatlot!ugy gondolom,hogyha mar hormonokkal bombazom a szervezetem legalabb ovszert ne kelljen mar tobbe hasznaljunk a parommal.Viszont hallottam mar olyat,hogy van aki teherbe esett tabletta mellett.Tudom,hogy ezt befolyasoljak egyes gyogyszerek...de amennyiben nem szedek mas gyogyszert mennyi a valoszinusege,hogy allapotos maradok? veletek ne adj Isten elofordult mar vagy valami ismerosotokkel? a valaszaitokat elore is koszonom....( jah es milligest tablettat irt fel a nogyogyasz)2009. máj. 4. 15:00
1/11 anonim válasza:
Igen,elofordult egy lannyal akit ismerek.Elvetette a babat hisz meg nagyon fiatal volt.De nagyon kicsi annak az eselye hogy teherbe ess.
2/11 anonim válasza:
Nagyon ritka, de előfordul, ezek a tabletták egy-két százalékkal a 100% alatt vannak. Viszont ne parázz! Tényleg nagyon ritka eset.
3/11 anonim válasza:
Ha rendesen szeded kb 0,03%, hogy terhes legyél. Ismétlem, ha rendesen szeded, időben és nem szedsz mellé antibiotikumot, mindenféle fájdalomcsillapítót, grapefruitot és magas dózisú C vitamint.
4/11 anonim válasza:
En is ismerek egy ilyen lanyt, most elsos a kisfia :))
De tenyleg nagyon kicsi az esely!
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért estek tabletta mellett teherbe, mert nem szedték rendesen, nem tartották be a szabályokat stb...
6/11 anonim válasza:
Anyukám 19 volt, torokgyulladása volt és antibiotikumot szedett, ami kiütötte a fogamzásgátlót, és így lettem én :D
7/11 anonim válasza:
grapefruitos akárki.. az hogyé rted? én erről még sosem hallottam... én grapefruitmagcseppet szedek,az befolyásolja? ezt honnan vetted? :S
8/11 anonim válasza:
Osztálytársam tabi mellett született. Legjobb barátnőm spirál mellett. Egy másik ismerőm úgy fogant, hogy kilyukadt az óvszer...
Van rá esély, de szerintem 2-3%, max.
9/11 anonim válasza:
Pearl index szerint:
A hormonális fogamzásgátló módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma 0.1-0.5 (100 ból)
10/11 anonim válasza:
ma 16:20
Keress rá a google-n, de nekem doki mondta, plusz sok embertől hallottam, hogy a májat zavarja be és emiatt kevesebb hormon szívódik fel a tablettából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!