Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló 17 évesen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló 17 évesen?

Figyelt kérdés

Nem sokára betöltöm a 17. életévemet. A barátommal szeretnénk végre aktív szexuális életet élni,így hát úgy döntöttem meglátogatom a nőgyógyászt,hogy írjon fel nekem fogamzásgátlót. Valaki használja még ilyen fiatalon? Nagyon szeretném most elkezdeni.. végzetes gondokat csak nem okoz.max ha nagyon felborítja a hormonháztartásom abbahagyom..

Valaki használ még fog.gátlót 17 évesen?

2011. okt. 24. 22:26
1 2
 11/12 LadyLee ***** válasza:

Nem az endometriózis miatt kezdtem el szedni.

Viszont, ha nem tartottam volna szünetet, akkor valószínűleg nem jött volna ki egyáltalán az endometriózis. Figyelembevéve, hogy ez a betegség a nők kb. 10%-át érinti, már az is egy eléggé jelentős pozitívuma a tablettának, hogy meggátolja / csökkenti ennek kialakulását.

2011. okt. 25. 15:35
 12/12 anonim válasza:
Én is 17 éves vagyok és 2 hete szedem, nekem mellékhatásként jelentkezett barnás folyás, de ez az első levélnél még normális mivel megzavarja a szervezetet. Szóval én elkezdtem , szerintem te is nyugodtan, ha akkora bajt okozna , nem írná fel a nőgyógyász.
2011. okt. 25. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!