Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5. -ik napja menstruálok és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5. -ik napja menstruálok és a barátommal lefeküdtünk, és használtunk óvszert, ami elszakadt. Nem vettük észre és a barátom elment. De rögtön elkezdtük ki szedni de nem biztos hogy az összes kijött és utána wc-én is voltam. Most terhes leszek? :S

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanaz, de én is itt olvastam vmi "okos" egyéntől.. :D
2009. máj. 5. 15:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem rég pisiltem és a kotton vége jött ki ami a spermát akadályozza, szerintetek ez igy jó? Tegnaptól van benne és most jött ki. Írjatok lécci. Kössz :D
2009. máj. 5. 16:29
 13/16 anonim ***** válasza:
irass fel szépen egy 72 orasat, mert ez a "koton vége" meg stb. sz.rt se ér h kijött..
2009. máj. 6. 09:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Még mindig menstruálok egy nagyon kicsit ez mér van ez jó jell?Tegnap előtt jött ki a kotton spermatartó része a ...-ból akkor a sperma felse tudott jutni?válaszokat előre is köszönöm!!
2009. máj. 8. 06:42
 15/16 anonim ***** válasza:
de, fel tudott jutni. az nem jelent semmit h még menstrualsz. ha majd 2-3 honapig is megjön, akkor lehetsz nyugodt.
2009. máj. 8. 22:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát most, egy hónap elteltével megjött. Szal egy kicsit megnyugodtam. Köszi a válaszokat :D
2009. jún. 1. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!