Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Érdemes vagy még várjak vele?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vagy még várjak vele? Ti mikor kezdtétek el? és milyen fajtát?

Figyelt kérdés

Annyi negatív illetve pozitív cikket olvastam különböző fogamzásgátlóról és nem tudom melyik lenne megfelelő az én koromba!:)

alig pár hónapja veszítettem el a szüzességem és mindig félek h baj történik majd !pedig igazán nem lenne rá okom mert a barátom nagyon figyelmes!

16/L

2009. máj. 4. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát ha úgy gondolod,hogy fiatal vagy akkor várjatok még egy kicsit:)

de a fajtát az orvosod írja fel,vizsgálatok után és ö választja ki a neked megfelelőt:)

2009. máj. 4. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is 16/L vagyok, és én is sokat paráztam miután elvesztettem a szüzességem, és elhatrároztam hogy én is védekezni fogok/akarok. Először is te csak részben döntöd el milyen FAJTA fog.gátlót akarsz.. Vannak tabletta formában, hüvelygyűrű, stb. Te eldöntöd melyiket akarod használni. Ha elmész nődokihoz és elmondod neki te mit akarsz és hogy ő mit ajánl akkor már tudsz majd dönteni, mert a doki elmondja a pozitívumokat és a negatívumokat a gyógyszerekkel kapcsolatban és tudsz dönteni. Én először Pharmatexel védekeztem + gumi, aztán tabletta..
2009. máj. 4. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
igen,ilyenkor el kell menni nőgyógyászhoz és vele megbeszélni. a legbiztonságosabb a tabletta,de sok más módszer létezik még. addig is legalább gumit használjatok,mert a figyelmesség,bár lovagias dolog,sajnos ebben az esetben nem 100%.
2009. máj. 4. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

csak a nőgyógyász írhat fel gyógyszert

ne ess ble abba a hibába mint egyik barátnőm aki félt elmenni orvosoz és az anyja fogamzásgátlóját szedte

ettől pedig nem állt el a menzesze 1 hónapon keresztül csak 1 másik gyógyszerrel és utánna 1fél évig nem jött meg neki.... :S NAGYON NAGY BUTASÁGOT CSINÁLT

2009. máj. 4. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó: reméljük, a kérdezőnek ennél több esze van.

menj el nőgyógyászhoz, majd ő felírja a neked legmegfelelőbbet.

2009. máj. 4. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, ő majd kiválasztja a megfelelőt!
2009. máj. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!