Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek hogy elmúljon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elmúljon a rettegésem hogy terhes vagyok e? Mikor mindig megnézzük a gumit!

Figyelt kérdés

minden egyes együttlét után ideges vagyok h terhes vagyok e vagy sem!!!nem rég vesztettem el a szüzességem és durexot használunk (kék)!s

melyik a legjobb? mit csináljak mert "hajamat tépem" hogy nehogy az legyek..(szüleim még nem tudják)

16/L

2009. máj. 3. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Gumi+megszakítás. De a tabi sokkal biztonságosabb.

2. A durex elég szakadós a statisztika szerint. Mi masculant használunk és nem volt gond vele. Persze a helyes használattól is függ....

2009. máj. 3. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Ne aggódj. Ha ennyire problémás a dolog, használjatok extra safe durexet. Ha ennyire aggódsz, bebeszéled magadnak, h terhes vagy(ami lehetetlen), felstresszeled magad, késni fog, és olyan tüneteket is érezhetsz..

:)

2009. máj. 3. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Hasonló "problémám" van nekem is. Szerintem idővel enyhül a félelmed, az elején én is nagyon féltem, de mostanra már egy kicsit leadtam az idegeskedésből. Mi durexet használunk, mindig ellenőrizzük. Még esetleg az óvszert kombinálhatod a naptár módszerrel, hogy biztosabb legyél, de semmiképp se alkalmazd a módszert óvszer nélkül mert nem megbízható, viszont óvszerrel talán kicsit nyugodtabb leszel, ha végiggondolod, hogy nem történt baja a guminak, és a napok is rendben voltak. Sajnos 100%-os módszer nincsen. Ezen kivül ha megbeszéled a pároddal, az is sokat segíthet. Engem sokszor nagyon megnyugtat ha elmondom neki, hogy most éppen ideges vagyok emiatt. Az óvszerek közül pedig szerintem a durex, azon belül pedig van pl. mentolos, bordázott, és van extra safe, ezek jók.

Egyébként abból ítélve, hogy óvszerrel védekeztek, szerintem helyen van az eszetek és tudjátok, hogy minek hova megy a vége.

remélem segítettem.

20/L.

2009. máj. 3. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:
mi ez a naptárós módszer?? köszönöm a válaszokat(L)
2009. máj. 3. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudod számolni, hogy mikor van peteérésed és akkor vigyázni kell!De ez még az óvszernél is megbízhatatlanabb, főleg a te korodban!Még nagyon fiatal vagy és nem igazán rendszeres a mensid. Rendkívüli peteérés is elő szokott fordulni, így aztán végképp nem tudod, hogy melyek azok a napok, amikor vigyázni kell! Ezért inkább védekezz rendszeresen! Óvszer+megszakításos, de én a te esetedben inkább a tablettát ajánlanám, mert nagyon parázol a másiktól!
2009. máj. 4. 06:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szija! Énis igy vagyok mint te és nekünk már szakadt is ki az óvszer 1x azóta kicsit "parázósabb" lettem. Azóta óvszer melett még a megszakitást is használjuk igy nem lehet baj. A legfontosabb h bizz a párodban ő segithet megnyugtatni ha ideges vagy feleslegesen. Nálunk ez bejött. Ha nagyon ideges lennél elmehetsz nőgyógyászhoz és irathatsz fel gyógyszert! Én is nemsokára megyek épp ilyen parázós okokbol:) Csak Nyugi:)
2009. máj. 4. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
ne parázz,ha jol hazsnáljátoka gumit,nem lesz baj.mi is a masculan-ra szavazunk a párommal.nagyon jo.
2009. máj. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!