Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik annyira a csajok, ha mi pasik alaposan megnézzük a mellüket?
Figyelt kérdés
Ha meg nem örülnek ennek annyira, akkor könyörgöm, minek vesznek fel kivágott meg feszes felsőket? Ne vegyenek fel ilyeneket, akkor mi se fogjuk bámulni a cickókat.2009. júl. 24. 21:18
1/11 anonim válasza:
én szeretem:) kivéve ha beszélgetek valakivel és ő csak az ikreket figyeli és nem tudja moderálni magát. finoman is lehet stírölni:)
2/11 anonim válasza:
Mert lehet, hogy nem azért veszik fel a kivágott felsőt, hogy a pasik megnézzék a mellüket, hanem mert így érzik magukat csinosnak, magabiztosnak. Vagy mert tetszeni akarnak nekik, de az már egy kicsit túlzás, ha "alaposan" nézik meg a mellüket. Tolakodásnak érzik.
3/11 anonim válasza:
Nézni lehet, a lényeg a mértékletesség;)
4/11 anonim válasza:
jajj.....szeretiiiik..:D csak titkolják, meg eljátsszák a felháborodottat.
amúgy van különbség megnézés és megnézés között. mert nemkell azt úgy megnézni h láccik h csorog ay nyálad, diszkréten is meglehet nézni.
én pl nemszeretem, de nemis nagyon hordok kivágott felsőket.
5/11 anonim válasza:
jah, amúúúúgy, egy nő nemattól csinos h kipakolja a mellét. ezt itt vkinek feljebb üzenem.
6/11 anonim válasza:
Lehet örül csak zavarában nem tud mit kezdeni a helyzettel, talán diszkrétebben kellene nézegetni!
7/11 anonim válasza:
És Ti pasik szeretnétek, ha a nők a slicceteket vizslatnák és próbálnának tippelni?
8/11 anonim válasza:
21.55-nek!
Tudom, hogy nem attól csinos csak, de van aki így érzi. Így érzi magát csak magabiztosnak, meg szépnek. Nem azt írtam, hogy csak akkor csinos. Tévedés ne essék.
9/11 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a nők általában több időt szakítanak a sminkre meg a frizurára, és ha már megszenvedett hogy szép legyen akkor ne a melleit nézzék már hanem az arcát..:D vagy nem tudom..:)
10/11 anonim válasza:
Attól, hogy egy nő szeret csinosan, kivágottabb felsőkbe öltözni, az nem jogosítja fel a ffiakat arra, hogy nyálcsorgatva bámulja a mellüket, mint egy idióta. ez egy sértő és primitív gesztus a nő felé. diszkréten szemügyre lehet venni, de nem ostobán bámulni esetleg beszólni. ennyi.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!