Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik annyira a csajok, ha mi pasik alaposan megnézzük a mellüket?

Figyelt kérdés
Ha meg nem örülnek ennek annyira, akkor könyörgöm, minek vesznek fel kivágott meg feszes felsőket? Ne vegyenek fel ilyeneket, akkor mi se fogjuk bámulni a cickókat.
2009. júl. 24. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem:) kivéve ha beszélgetek valakivel és ő csak az ikreket figyeli és nem tudja moderálni magát. finoman is lehet stírölni:)
2009. júl. 24. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy nem azért veszik fel a kivágott felsőt, hogy a pasik megnézzék a mellüket, hanem mert így érzik magukat csinosnak, magabiztosnak. Vagy mert tetszeni akarnak nekik, de az már egy kicsit túlzás, ha "alaposan" nézik meg a mellüket. Tolakodásnak érzik.
2009. júl. 24. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézni lehet, a lényeg a mértékletesség;)
2009. júl. 24. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

jajj.....szeretiiiik..:D csak titkolják, meg eljátsszák a felháborodottat.

amúgy van különbség megnézés és megnézés között. mert nemkell azt úgy megnézni h láccik h csorog ay nyálad, diszkréten is meglehet nézni.

én pl nemszeretem, de nemis nagyon hordok kivágott felsőket.

2009. júl. 24. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
jah, amúúúúgy, egy nő nemattól csinos h kipakolja a mellét. ezt itt vkinek feljebb üzenem.
2009. júl. 24. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Lehet örül csak zavarában nem tud mit kezdeni a helyzettel, talán diszkrétebben kellene nézegetni!
2009. júl. 24. 22:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És Ti pasik szeretnétek, ha a nők a slicceteket vizslatnák és próbálnának tippelni?
2009. júl. 24. 22:30
 8/11 anonim ***** válasza:

21.55-nek!

Tudom, hogy nem attól csinos csak, de van aki így érzi. Így érzi magát csak magabiztosnak, meg szépnek. Nem azt írtam, hogy csak akkor csinos. Tévedés ne essék.

2009. júl. 24. 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert a nők általában több időt szakítanak a sminkre meg a frizurára, és ha már megszenvedett hogy szép legyen akkor ne a melleit nézzék már hanem az arcát..:D vagy nem tudom..:)
2009. júl. 24. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:
90%

Attól, hogy egy nő szeret csinosan, kivágottabb felsőkbe öltözni, az nem jogosítja fel a ffiakat arra, hogy nyálcsorgatva bámulja a mellüket, mint egy idióta. ez egy sértő és primitív gesztus a nő felé. diszkréten szemügyre lehet venni, de nem ostobán bámulni esetleg beszólni. ennyi.

23 L

2009. júl. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!